Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasniao

Czy przed rozpoczeciem pspolzycia z nowym partnerem rozmawiacie o antykoncepcji?

Polecane posty

Gość lasniao

Czy dopiero w chwili milosnego uniesienia stajecieprzed tym wyborem i okazuje sie, czy bedzie to prezerwatywa czy pigulki?

Gość Chyba żartujesz sobie
facet sam wie, że ma gumkę załozyć. A my wiemy, że ich nie zakładają, więc miej pod ręką globulki - polecam.

Gość lasniao
A dlaczego faceci nie zakladaja gumek wg ciebie? Skutecznosc globulek chyba jest dosc niska,nie?

Gość Matko z córką
ja spałam z 32 facetami i jakoś za globulki nie zaszłam. Spirale domaciczne też są dość dobre i masz problem z głowy.

Gość lasniao
A od globulek sie nie robi przypadkiem jakas piana? Skoro globulki sa takie super to czemu sa duzo mniej popularne niz prezerwaywy i pigulki? Mi sie nadal wydaje, ze jednak mozna przed rozpoczeciem wspolzycia, kiedy juz wiadomo, ze sytuacja powoli dojrzewa do seksu - po prostu porozmawiac na ten temat:) Niby czemu nie?

Nie trzeba rozmawiać- wiadomo tylko gumki. Jeśli pózniej(!) zdecydujemy że rezygnujemy z gumek- kto je lubi?!- to najpierw badania i rozmowa na temat antykoncepcji. Żyjemy w 21 wieku do diaska!

Gość lasniao
W sumie ciesze sie, ze powiedzialaso badaniach bo ja o nich tez planuje porozmawiac ale mam wrazenie, ze o badaniach tak jak ty, to bardzo bardzo malo ludzi w Polsce mysli. No nie? Tylko jest jedno ale:) Podobno prezerwatywy pekaja wcale nie tak rzadko. I jesli peknie prezerwatywa jeszcze przed tymi badaniami i rozmowa?