Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość next ex wife

przeraza mnie moj przyszly slub

Polecane posty

Gość maxxxmarraaa
"a na marginesie nigdy nie pojmę myślenia takich osób jak ty Robisz coś dla kogoś tylko po to by był usatysfakcjonowany " No widzisz, nie możesz pojąć mojego sposobu myślenia, bo może nigdy nie zrobiłaś niczego dla kogoś, zawsze dla siebie. W takim razie rozumiem, że nie jesteś w stanie tego pojąć. Napisałam już, że "żartuję, nie jest to jakaś nie wiem jaka trauma" - po prostu ja wolałabym, żeby inaczej to wyglądało, ale korona mi z głowy nie spadnie, jak zrobię to w stylu tradycyjnym. I tyle. Co do DJ-a -----> nie wiem, z jakimi DJ-jami miałyście do czynienia, z pewnością są lepsi i gorsi. Ten, na którego my się zdecydowaliśmy, jest rewelacyjnym prowadzącym, potrafi sprawić, że wszyscy bawią się do upadłego - starzy i młodzi - wiem, bo byłam na 2 weselach, które prowadził. Nikt nie chciał schodzić z parkietu!

No widzisz, nie możesz pojąć mojego sposobu myślenia, bo może nigdy nie zrobiłaś niczego dla kogoś, zawsze dla siebie. W takim razie rozumiem, że nie jesteś w stanie tego pojąć." nie wymyślaj dobrze wiesz co miałem na myśli ;) Po prostu robisz coś wbrew sobie dla świętego spokoju ( w tym przypadku są to rodzice)

Regresie, nie powiesz mi, że nie używasz żelazka, pościeli czy czajnika" używam ale brumuś pozwól że owe zelazko czy czajnik sam sobie wybiorę ;)

Gość maxxxmarraaa
Regres --------> widze, że znasz lepiej ode mnie moje pobudki :D Hehe, jeszcze raz powtarzam, że nie uważam za jakieś wielkie poświęcenie z mojej strony urządzanie przyjęcia, po prostu przeraża mnie myśl o tym, że: - zacznę się śmiać w kościele (i nie będę mogła uspokoić) - wszyscy się będą na mnie patrzeć (oczywiście mam wtedy "wizje nieszczęść" typu - potknę się i rozłoże na schodach itp.) - dostanę szczękościsku od uśmiechu - nikt się nie będzie dobrze bawił. To są moje obawy. Ale dam radę :)

Gość 222222
wolę najgorszego DJ-a niż jakąś kapelę spod budki z piwem która udaje że umie śpiewać... jeszcze nie słyszałam fajnej kapeli na weselach której granie by mi się podobało... wszyscy fałszują :o autorko nie przejmuj się ani się nie obejrzysz a będzie po ślubie i weselu, ja też tak nie lubię być na świeczniku a nawet nie zdążyłam się tak poczuć :) przeleci i po sprawie, a czy będą gadać jak było czy się im podobało czy nie to zawsze znajdą się i tacy i tacy więc miałam to głęboko :D

zacznę się śmiać w kościele (i nie będę mogła uspokoić)" pomyśl o kasie którą wydałaś minie ci :P wszyscy się będą na mnie patrzeć " to normalne przy tego typu uroczystosciach więc tutaj nie ma co panikować dostanę szczękościsku od uśmiechu" dużo pij % uśmiech będzie naturalny i szczery :P nikt się nie będzie dobrze bawił." i tym tez nie żałuj % a zobaczysz że nim sie obejrzysz to wszyscy ci parkiet oblegną :P

Ten, na którego my się zdecydowaliśmy, jest rewelacyjnym prowadzącym, potrafi sprawić, że wszyscy bawią się do upadłego - starzy i młodzi - wiem, bo byłam na 2 weselach, które prowadził. Nikt nie chciał schodzić z parkietu Dziewczyno Twoja sprawa - Twój wybór, wyraziłam tylko moje zdanie. Też byłam na weselach prowadzonych przez DJów. Mimo, iz Młodzi bawili się rewelacyjnie, starsi nie byli aż tak oczarowani. I powiem Ci jedno, po rpostu z szacunku do swoich wszystkich gości zrobiłabym jeszcze raz tak jak to ja napisałam. Albo coś organizujesz - a sory - wesele organizujesz dla gości przede wszystkim, albo nic nie organizujesz, czy ewentualnie kolację w lokalu bez tańców i nie ma tematu.

Fakt, że lepiej samemu wybrać. Regresu. :) A czy Ty będziesz robił weselicho? Jeśli to nie jet zbyt osobiste pytanie. :)

A czy Ty będziesz robił weselicho? Jeśli to nie jet zbyt osobiste pytanie" nie jest :) tak będę robił w czerwcu przyszłego roku :)

Z całym anturażem w postaci białej sukni, fraka, druhen sypiących kwiatkami?

Gość no nie Regres
a ja sie w Tobie zakochałam ....

Z całym anturażem w postaci białej sukni, fraka, druhen sypiących kwiatkami" frak nie , ale czarny gajer i biały krawat będzie ;) no nie Regres a ja sie w Tobie zakochałam ...." nie ty pierwsza i ostatnia;)

Czarny garnitur? Proszę, nie. :) Szary, grafit, nawet granatowy ale nie czarny. :)

Gość maxxxmarraaa
"Dziewczyno Twoja sprawa - Twój wybór, wyraziłam tylko moje zdanie. Też byłam na weselach prowadzonych przez DJów. Mimo, iz Młodzi bawili się rewelacyjnie, starsi nie byli aż tak oczarowani." Wiem, że moja sprawa i mój wybór. :D Dlatego wybrałam takiego DJ-a, przy którym - widziałam - bawili się nawet staruszkowie. Gość jest mistrzem w tym, co robi. Jest tak rozchwytywany, że ma terminy pozajmowane na 1,5 roku naprzód! " zacznę się śmiać w kościele (i nie będę mogła uspokoić)" pomyśl o kasie którą wydałaś minie ci " Regres ------> zajebiaszcza rada! Zwłaszcza, że ciężko teraz pracuję na tą kasę - biorę dodatkowe zlecenia, żeby sama sfinansować "moją" część wydatków weselnych.

Gość też
Dziewczyny, ja potraktowałam mój ślub jako takie "większe" (i z tańcami) spotkanie z rodziną i przyjaciółmi. Nie było oczepin ani zabaw, z typowo weselnych rzeczy tylko pierwszy taniec i tort. Moi goście bawili się świetnie (był feedback), ja też. maxxxmarraaa --> 1. jeśli podczas przysięgi zaczniesz się histerycznie śmiać, to będzie to odmiana (coś się dzieje!) dla Twoich gości, którzy byli już na licznych ślubach ;) I dzięki temu Twój ślub zapamiętają. 2. "I najgorsze, że ani się napić ani pobawić - nic! Bo trzeba dbać o gości" --> też się tego obawiałam, tymczasem bez przesady: tyle, że powinnaś poświęcić trochę czasu i uwagi seniorom z obu rodzin. O przyjaciółki zadbasz w ten sposób, że z nimi potańczysz Fuksik --> DJ ma większe możliwości repertuarowe niż kapela, więc w przypadku towarzystwa "niejednorodnego" wiekiem lub gustem to IMHO lepsze rozwiązanie. A jeśli maxxxmarraaa ma takiego sprawdzonego, to chyba w ogóle nie ma nad czym się zastanawiać ;)

Gość Regres?
w domu jestes czy w pracy tak sie obijasz?

Gość ja sie naprawde w nim
zakochalam...az sama w szoku jestem...Regres👄