Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

do znających sie na psach

Polecane posty

Gość chyba żeby zachorował
jak chcesz żeby dostał sraczki to mu daj. beznadziejna jesteś...

Nie masz jakiegoś faceta, którego dałoby się tym nakarmić ? :classic_cool: Wiem, że nie wolno dawać psu winogron i czekolady, ale nie znam pełnej listy produktów, których nie wolno mu podawać. Lepiej odpuść. :)

mojemu facetowi średnio smakowały bo zrobiłam je pod mój gust.na bank nikt ich nie zje a ty pomarańczo pewnie sama byś je chciała opierdolić:D żenada

Gość zdzirson prodżekt
w mojej karmie dla psa mam sladowe ilosci krewetek (podobnie jak wolowiny i wieprzowiny), wiec pewnie mozna. Obgotuj je tylko.

W spreparowancyh karmach dla psa są ryby i to nic nadzwyczajnego. Ale to nie znaczy, że powinny być podawane w czystej (mniej lub bardziej zepsutej) postaci :)

są ugotowane.wyczytałam właśnie w necie że można dawać krewetki a anwet wskazane raz na jakiś czas. co do ryb jak już pisałam,można dawać ale smazone lub gotowane dzięki za odpowiedzi:) własnie mu dałam i szczęsliwy:)kumpel mi go podrzucił na jeden dzien bo wyjecał:)

Gość zdzirson prodżekt
zalezy jaki pies:classic_cool: moj zjada absolutnie wszystko, wlacznie z resztkami ryb po obiedzie i ma sie dobrze, niezmiennie od 15 lat:classic_cool:

Gość mozesz spokojnie podac
tylko obgotowane tak jak ktos wczesniej napisal a co do winogron to moj poprzedni pies wpierdalal je jak opetany toczac kazda kulke po ziemi zeby zeszla skorka :D i jakos nic mu nie bylo

mój zjadłby wszystko tylko mu dać ze względów zdrowotnych jada tylko swoja karmę no czasem jakiś mały kawałeczek ze stołu dostanie a krewetkami by na bank nie pogardził:)ale to jest bulwa...wszystkożerca