Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie pozbyc zapachu

dlaczego wyprane ubrania dziwnie pachna pod pachami a gdy sie załozy na cialo to

Polecane posty

Jaosobiscie wole dolozyc pare zl i kupic Persil.Za 5 kg tego proszku place 40 pare zl i wiem ze poradzi on sobie z kazda plamą.Nie musze kupowac zadnych odplamiaczy itp.Nigdy bym naomiat nie uzyla Dosi,Bryzy czy innego badziewia bo nie dość ze slabo piorą (wiem bo moja mama takich uzywa) to i napewno nie slużą pralce.

Gość rewq ale piertolisz to nie ma
persil często uczula niestety.

Gość tez mam ten klopot
baseny pod pachami wstyd mi zawsze i zazdroszcze ludziom ktorzy nie maja plam-uzywam tez dezodorantow i myje sie 2 razy dziennie .

Gość a jakie moga
byc przyczyny potliwosci pod pachami? stres?hormony?jakies inne choroby?nerwica?czy co jeszcze?

Miałam podobne problemy. W czasie tych strasznych upałów. Co założyłam wypraną bluzkę, to natychmiast stary pot czułam. Na szczęście chodziłam w bawełnie, więc wszystkie bluzki wyprałam w 50 stopniach. Do płukania dałam 2 miarki lenoru i pomogło. Gdzieś w telewizji lekarka dermatolog radziła, żeby antyperspiranty stosować na dobrze wytartą skórę, po wieczornej kąpieli. W nocy człowiek się mniej poci i właśnie na suchej skórze preparat dopiero zaczyna działać. Rano myję się i psikam takim zwykłym perfumowanym dezodorantem. No i rewelka - przestałam być pod pachami upocona.

Gość dzieki berenika za
porade sprobuje wyprac w wiekszej temp. i sprobuje z tym antypers.na noc choc myslalam ze w nocy lepiej miec czysta skore zeby poodychala

Gość za mala
temp prania moze

Gość no zartujesz??