Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 sierpnia 2010 godz 13

Panie, które biorą ślub w tę sobotę, 21 sierpnia

Polecane posty

Gość 21 sierpnia 2010 godz 13

Ile nas jest? O której godzinie? jak się czujecie? dopadł was już przedślubny stres?

Gość lokatka
ale wam zazdroszcze, chetnie przezylabym ten dzen jeszcze raz :) ja mialam slub 7 sierpnia, i był to najpiekniejszy dzien w moim zyciu :) chcialam wam zyczyc wszystkiego dobrego tym dniu, aby bylo tak jak sobie wymarzylyscie :) i starajcie sie jak naj mniej przejmowac ;) pozdrawiam Jeszcze Panny :)

Gość madziarelka
Ja mam 4 września:) jestem spokojna aż dziwne:) zobaczymy jak będzie koło 1 września!!

Ja!:P Stres jest i to ogromny, bo jestem bardzo nieśmiałą osobą. Nie wiem jak ja to przeżyję, w dodatku będzie sporo osób, których nie lubię:-)

Gość huiuuihuih
Ja się zastanawiam, czy nie odwołać...

Gość rutinoss
Ja mam 21 sierpnia, już dopada mnie panika:-)

ja biore slub w sobote 21.08. wszystko juz gotowe, stresa jeszcze nie ma- zobaczyy co jutro bedzie. Jeste w szoku ze czas tak zlecial i ze juz praktycznie za 48 godzin bede zona cmojego meza :). pozdrawiam wszystkie panny mlode !

Gość numer 2
dziewczyny napiszcie jak bylo ?

Kurcze ja też Wam zazdroszczę jak ja bym chciała przeżyć to jeszcze raz...Na ogół nie stresuję biorę wszystko na "miękko"i tak też było nie stresowałam się niczym bo i też nie miałam czasu ale z piątku na sobotę spałam może ze 2h-niestety stres mnie dopadł. ślub był cudowny,w kościele cały czas uśmiech na twarzy ale jak przyszedł czas przysiegi to mojemu M pojawiły się łzy w oczkach to i ja się wzruszyłam ...Naprawdę było cudownie nawet nie spodziewałam się że aż tak będę zachwycona,na weselu było kilka niepowodzeń ale szybko o tym zapomniałam.Tym co się przejmowałam to to że goście bedą sie zle bawili ale Oni też byli zadowoleni.... A więc powodzenia panienki kochane i oczywiście SZCZĘŚCIA:-)