Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mega zadowolona

Kolejny dowód na to ze w sieci nie jesteś bezkarny!

Polecane posty

Gość mega zadowolona

O tym, że Iwona Wieczorek pracuje jak dziewczyna do towarzystwa przekonywała przed paroma dniami internautka, która podpisywała się jak Meduza. Podawała się ona za koleżankę zaginionej nastolatki. Sugerowała, że Iwona została wciągnięta do pracy w seksbiznesie przez alfonsa z Trójmiasta, niejakiego Krystiana, pseud. Krystek. Jednym z klientów erotomana miał być Mariusz O. Według Meduzy 19-latka kilka razy była u niego w domu na imprezie. Mężczyzna, który ponoć korzysta z usług młodych prostytutek, ma mieszkanie około 500 metrów od plaży w Jelitkowie, gdzie Iwona była widziana po raz ostatni. Rewelacje Meduzy okazały się jednak wyssanymi z palca kłamstwami. - Te brednie wypisywała niespełna 30-letnia Anna Cz. z Gdańska. Rozmawiałem z nią, mam nagranie, na którym przyznaje się, że całą opisaną historię wymyśliła. Iwona nie umawiała się na żadne spotkania sponsorowane mówi detektyw Rutkowski "Dziennikowi Bałtyckiemu". Sam Mariusz O. nie kryje oburzenia oskarżeniami Anny Cz. - Pozwę ją do sądu. Moi znajomi rozpoznali mnie na podstawie zamieszczonego opisu. Nie pozwolę, żeby ktokolwiek w ten sposób oczerniał mnie albo moją rodzinę żalił się gazecie. - Nie znam Iwony Wieczorek. Bardzo współczuję rodzicom, jednak podkreślam, że nie mam z nią nic wspólnego. W czasie jej zaginięcia byłem na kempingu w Chałupach. Mam na to świadków dodaje Mariusz O. Mężczyzna zapowiada, że będzie domagał się setek tysięcy złotych odszkodowania. - Część na dom dziecka, część jako zadośćuczynienie dla mojej żony, która jest w ciąży i bardzo przeżyła tę sprawę ujawnia. Śledztwo wciąż trwa. Jedna z najbardziej prawdopodobnych wersji zniknięcia Iwony jest taka, że nastolatka została porwana gdy 17 lipca samotnie wracała z dyskoteki w Sopocie. Śledczy nie ujawniają czy ich zdaniem dziewczyna jeszcze żyje.

Gość mega zadowolona
Nie chodzi o konkretnie sprawę Iwony tylko o to że laska nakłamała w necie i etraz grubo za to zapłaci !

Gość Mroczny las mroczna ja
I bardzo dobrze! Gdy czytałam te wszystkie tematy, na których ludzie oskarżali Iwonę Wieczorek o prostytuowanie się, rzucali w nią okropnymi wyzwiskami i oskarżeniami, pragnęłam żeby zostali ukarani. Mam nadzieję, że ten Mariusz O. rzeczywiście wniesie na nią skargę!

Gość circus from N.Y.
Oto jak manipulowac ludzmi potrafi ten marny policjant.Od razu idzie wyczuc ze ma cos na sumieniu.Nie od dzis wiadomo ze w policji ku.rwiarze pracuja.Wystarczy poczytac topiki bylych dziewczyn,zon policjantow.Moja kolezanka rozstala sie z jednym ZONATYM,to nekal ja,sledzil,szantazowal,sprawdzal jej znajomych. Zgloszenie na policje nic nie dawalo,bo sami koledzy po fachu.Wiem ze sie wyniosla do innego miasta i nic poza tym bo kontakt sie urwal. Z tym odszkodowaniem moglby se darowac. Co leszczu,masz chetke na ten milion od biznesmenow ale nie wiesz jak sie dobrac wiec chcesz jakas babe ograbic z kasy? Przeprosiny nie wystarcza?? A co jesli jest w tym ziarnko prawdy i ta Meduza jest teraz zastraszana??

Gość bo tak to jest w polandi
ze jak dziewczyna ladna ubrana w spodniczke to kurwa a jak juz wraca sama z dyskoteki i noca to juz prostytutka , gdzie sie wloczyla, itp 🖐️ plytkie myslene polandi a netowa pani ktora wyssala sobie z palca niech gnije :O

Gość szkoda,że freli nikt
nie namierzy i ekipianek za to co tu wypisywały o Iwonie:-(

Gość xcsvdfgvdfg
Tu chodzi o pezpodstawne oskarżenie kogoś ! Jak ty byś sie czuł jakby Ciebie oskarżali o coś takiego ? uwierz mi że żona by nie mogła patrzeć na ciebie ! i to jeszcze ciężarna ! Prawda jest taka że gdyby autorka tych wyzwisk miała rzeczywiście jakieś dowody poszłaby z tym na policje ! albo wysłała sms do jej mamy a nie wypisywała na forum ! Po trzecie to zrobiła sobie zarty ok ! ale powinna nie podawać czyiś danych zamieszkania ! a Mariusz ma zone w ciąży i alibi i jets bizmesmenem a nie przestępcą ! Może przez to stracić swoją karierę ! i takie pieniądze to za mało ! i dobrze że chce odszkodowanie ! 30latka pisze takie gówna ???? ile ona ma lat ???? to nie jest gimnazjum zeby sobie robic jaja z tak powaznego tematu ! !! PRZYNAJMNIEJ JEST DOWÓD ŻE W SIECI NIE JESTEŚ BEZKARNY ! I TAKA OSOBA POWINNA BYĆ BARDZO MOCNO UKARANA! 4 rzecz to taka że ona to skopiowała od jakiejś lidia 90 więc warto by i tamtą sprawdzić albo UKARAĆ jezeli to nie ta sama osoba . Bo ta lidia to juz 2 tyg temu o tym pisała tylko na innym forum ! .

Gość facet , który nie ruchał
gdyby wszystkie kłamstwa i oszczerstwa w sieci były finansowo karane to wnet byśmy jako Polska spłacili swo gigantyczny dług

Gość frgergrgr
kłamstwa nie ! ale obrażanie innych ! powinno byc karane !

Gość zdaniem sledczych dziewczyna
nie zyje, ale nie beda psuli zabawy ;) wiec milej zabawy .

Gość pirozek
Nie ma dymu bez ognia.Jakos mi sie wydaje,ze ten pan swiety nie jest.