Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka252

Ciąża jest uciążliwa! Mam dosyć!

Polecane posty

Gość Stekajaca
Właśnie !!! Dziewczyny byłam ostatnio u koleżanki,ktora 2 tyg urodziła bliźniaki. Ta wizyta wcale mi nie pomogła, wręcz odwrotnie dostałam większego dola. Ona wyglada jak cień, brzuch ma Casablanki w rozstepach i wyglada jakby była w 7 mcu. Te dzieci drą sie dzień i noc. Pomimo , iz we wszystkim pomaga jej maź , to mowię wam masaaaakraaaa!!!! Taka miałam pozytywna shize na punkcie ciazy,a teraz jest zupełnie odwrotnie,a najbardziej właśnie nie lubię siebie w tej roli. Patrzę na siebie z obrzydzeniem. Zupełnie sobie nie radzę sama ze doba. Instynk tez wyparowal. Starsza córka wyśmiewa sie ze mnie ,mówiąc ,ze sie wykopałem. Mieszkam w tej bezpłciowej Szwecji i nie znam tu zabardzo nikogo i juz warjuje,a to jeszcze tyle czasu. Juz niewiem jak to liczyć czy jestem W 5 tyg realne zapłodnienie czy w 7 jak wynika z daty ost miesiączki. Ostatnio byłam w ciazy aż 14 lat temu i wszystko zapomniałam, oprócz tego jak robić dzieci , bo tego jak widać nie zapomniałam ha ! Ha! Ale teraz to sie śmieje "baranim głosem" Hej ! Moze któraś jest tak jak ja w tej bezbarwnej Szwecji???? Niech sie odezwie!!! Apel do rodaczek !!!

Gość gość
poczekaj az dziecko sie urodzi i pierwszy miesiac da ci w kosc bardziej niz cala ciaza :P