Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

incydent na plaży

Polecane posty

Gość bogdan-25

W ub. weekend byłem z kolegą na plaży. Towarzyszyły nam nasze dziewczyny. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że założyły stringi. A że dziewczyny mają super ciałka, wyglądają w nich po prostu bosko. Nie wszystkim się to widać podoba. Przyczepiła się do nas pewna pani, która twierdziła, że są nieodpowiednio ubrane, że na plaży przecież są dzieci. A wg. mnie chodziło jej o własnego męża, który ukradkiem spoglądał na krągłości naszych dziewczyn. Laska kolegi chciała się kłócić z tą kobietą, aż w końcu dla świętego spokoju musieliśmy się przesiąść. Cóż: dziewczyny, jako że mają co pokazać ubrały się odważnie i seksownie, tak jak lubimy. Nie potrafię tylko zrozumieć, jak takie coś może przeszkadzać. Czy stringi to aż tak nieodpowiedni strój, że obraża moralność itd.?

Gość vnm
to mogła wcale gaci nie zakładac...nie wstydziła sie tak tak gołą dupą świecić przy ludziach?...:O:O

Gość bogdan-25
sprostowanie: tzn ja byłem z kolegą, a dziewczyny ze sobą. jesteśmy parami homo :)

Polska to kraj moherem płynący... A ja tak lubię takie widoki...

Gość wszystko jest kwestią kultury
osobistej i szerzej pojętej.

Gość Monique2222
a mnie jako kobiecie to nie przeszkadza może dlatego ,że sama mam co pokazać :p

Gość Monique2222
i nie uważam żeby stringi gorszyły dzieci.. przeciez kobiety opalają się toples nie raz i jakoś nikt im uwagi nie zwraca .wielkie mi co...

Gość APAP Extra
jak takie wyzwolone to niech idą tańczyć na rurze! tu nie chodzi o moherowe babcie , ale o szacunek do samych siebie i innych.

Gość bogdan-25
to sprostowanie to oczywiście podszyw vnm: nasze dziewczyny nie należą do przesadnie wstydliwych, więc nie było z tym problemu. Nie krępowało ich to, że inni na nie patrzyły. Tylko że ten argument z dziećmi jest śmieszny, bo to przecież właśnie dzieci latają na golasa.

Gość Monique2222
szacunek szacunkiem ,ale żeby stringów na plaży nie mozna było załozyć? ja osobiście mimo zgrabnej figury nie lubię stringów na plaży ,ale normalne bikini nie wiele się od tych stringów różni. a może wogóle kobiety powinny zacząć się jak arabki na plaże ubierać?

Gość Monique2222
i mi osobiście to nie przeszkadza jak kto się ubiera. dla mnie ludzie moga chodzić nawet nago nie wiem co komu do tego i nie sądze żeby dzieci się tym gorszyły . bardziej zgorszone mogą być jakieś obleśne babki

Gość Miruś-1966
a ja też mam co pokazać

Gość vet za vet .
Miruś-1966 - na plażę marsz! :P:P:P:P

Gość bogdan-25
monique: to nie była obleśna babka typu moherówa. Kobieta koło 50. i nie wyglądała wcale tak źle. Ale na polskich plażach dużo przecież zwisającego sadła, dlatego nasze dziewczyny postanowiły zademonstrować trochę ładnego ciałka.

To właśnie moherowe wychowanie... Nagość to coś gorszącego, wstyd itd... Co za porąbany naród... Skoro mój syn widzi mnie i moją kobietę nago, to co niby gorszącego ma byś w stringach???? Potem się dziwią tacy rodzice że ich dzieci przy redtubie trzepią kapucyna na okrągło, a na żywo w życiu nie widziały nagiego człowieka poza sobą...

Gość podszyw Mirusia-1966
a ja mam klapki na plaży na o czach oczywiście

Gość bogdan-25
trochę przesadzacie z tą nagością. One miały na sobie staniki i stringi też przecież zakrywają co nieco.

Gość vet za vet .
potem dzieci bawią się w szkole w słoneczko , zachodzą w ciążę bo taka teraz u nas rewolucja sexualna:D TOTALNY BRAK UMIARU!!!!

Gość bogdan-25
vet: co widzisz złego w stringach na zgrabnym tyłeczku?

Gość vet za vet .
niech sobie nosi jak taka zgrabna , ale w domu przy swoim jedynym facecie .

Gość vet za vet .
córeczkom też pozolicie świecić gołym tyłkiem na plaży?

Gość bogdan-25
przy mnie to nieraz i bez majtek w ogóle chodzi, ale nie rozumiem dlaczego na plażę nie można chodzić w stringach. Tyłek każdy ma przecież taki sam.

ja nie mam nic przeciwko temu żeby każdy chodził w czym chce, oby mi widoku nie zasłaniał i nie doprowadzał do wymiotów. Najgorszym widokiem jest stara baba, nie zadbana, tony skóry pomarańczowej i do tego leżąca plackiem.

Gość vet za vet .
ciekawi mnie fakt ,że skoro teraz kobiety takie wyzwolone (świecą tyłkami w stringach choćby na plaży)i wogóle to o co sie tak oburzają jak ich facet ogląda gołe baby w czasopismach lub necie? co za różnica goła pizda na płaży czy w kompie?

Gość kafe is my life
marna prowokacja. co to miało niby nas wkurzyć? :D buahaha. a takie dziewczyny uważam za szmaty bez szacunku do siebie i innych. moja dupcia jest lepsza bo jest piekna i tylko mój ja oglada. tyłek takich dziewczyn nie jest niczym wyjatkowym. kazdy widzi i moze se pomacac. zwykła szmata. żoną ona nie bedzie. co najwyżej "kobieta"=konkubina, na chwile, nikim waznym

"vet za vet . potem dzieci bawią się w szkole w słoneczko , zachodzą w ciążę bo taka teraz u nas rewolucja sexualna TOTALNY BRAK UMIARU!!!!" Jasne... To właśnie robienie z seksu i nagości jakiegoś tabu czy zakazanego owocu, prędzej daje takie skutki niż otwartość.

Gość co sie dziwisz????
dziewuchy niczym dziwki paradowaly z golymi tylkami na plazy :O Kazdy mogl sie na nie gapic, za darmo robily striptease i tyle :O Ja bym nigdy nie pozwolil na to mojej kobiecie. Jej tylek jest tylko dla mnie. Czuje sie zazenowany niektorymi paniami na plazy :O Wcale nie podobaja mi sie takie widoki, zwlaszcze, ze jezdze nad morze z dziecmi.

Gość stringi na plaży
to nic złego, stara baba miała jazdę i tyle, tylko w polsce taki zaścian, jedz do włoch albo grecji tam laski toples, albo bez stanika i jest ok, byłam widziałam

Gość bogdan-25
nie pisz, że nasze dziewczyny to szmaty, jak ich nie znasz, bo piszesz nieprawdę.

Gość co sie dziwisz????
Bylem w Grecji 3 razy i topless widzialam tylko moze 2 stare niemry z pomarszczonymi i obwislymi piersiami. Ale to bylo tylko 2 razy, gdy bylismy na bardziej ustronnej plazy. poza tym reszta wczasowiczek raczej ma klase ;)