Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

incydent na plaży

Polecane posty

senna czyli w saunie jestes w lekkim zaklopotaniu i nawet 30 sekund ci nie pomoże :classic_cool:

Tyle że leżąc na plaży i widząc ładną dziewczynę w stringach (może być nawet bez) nie zastanawiam się ani przez sekundę nad jej potencjałem, stanem majątkowym, przebytymi chorobami czy innymi takimi pierdołami. Po prosty kontempluję jej urodę.

Gość stringi były noszone
kpiarz a topless jest ok? a może całkiem nago to wtedy dopiero będzie równiutka opalenizna ;) tak plaza jest dla wszystkich to miejsce ppubliczne i trudno choziaż jeszcze młoda to chyba jestem starej daty, bo w stringach opalam sie tylko w odosobnieniu, zeby nikt nie poczuł się urażony. Nie należe do ludzi którym wszyscy i wszystko jest obojetne, szanuje innych i tego samego wymagam.

Gość senna***
kpiarz nie chadzam do sauny ;) ani do solarium :) nigdy nie stawiam sie w niezręcznej sytaucji i moze dzieki temu nie strzelam gaf :P

Gość senna***
[zgłoś do usunięcia] rus1 Tyle że leżąc na plaży i widząc ładną dziewczynę w stringach (może być nawet bez) nie zastanawiam się ani przez sekundę nad jej potencjałem, stanem majątkowym, przebytymi chorobami czy innymi takimi pierdołami. Po prosty kontempluję jej urodę. tylko do czego ci ta konteplacja rus? pcool] idziesz do domu i pod ten obrazek walisz sobie konia?? czy moze nie czekasz az do domku dotrzesz?:D:D:D:D niektóre puste laski własnie po to daja ci popatrzeć bo mają w tym wszystkim fajny cel doprowadzic ciebie do stanu strzelniczego :classic_cool:

Gość lululyja
Nie wiem, trudno mi powiedzieć, czy stringi juz są nieodpowiednim strojem na plazę nienudystów, czy sie wpisuja w normę. Chyba nie jest to tez dokładnie opisane w przepisach - ile dupy mają przykrywac majtki. Że się kobicie mniej atrakcyjnej nie podobało, to zrozumiałe :) Ja bym osobiscie czuła sie zbyt naga w stringach, nie wyszłabym tak na plażę. Mozliwe, ze wiele osób to oburza, że to dla nich za dużo. Jak się założy takie majtki, to trzeba sie po prostu liczyc z tym, ze byc może ktos sie poczuje moralnie dotkniety i zwróci uwagę.

Dla mnie dziewczyna może leżeć nawet nago bo ja nie mam z tym problemu. Nie polece w wydmy walic konia. Jak dziewczyna chce sie opalac nago to niech się opala, bo niby gdzie to ma robic jak nie na plaży? Ja bym sie źłe czuł ale jak komuś nie przeszkadza to prosze bardzo - od tego sa wakacje żeby zaszaleć bo po urlopie rodzina, robota i problemy przez kolejny rok. Nie każda laska w stringach jest dziwka i blachara. Sam znam kilka cudownych dziewczyn które sie tak opalają przy ludziach a w codziennym życiu jak bys jej popatrzył w dekolt to bys wyłapał na ryj. Cały rok chodza w firmach w garsonkach a w wakacje lataja z cycochami i jakos nikomu to nie przeszkadza.

A po co ludziom teatry, muzea i takie tam? Lubię ładne widoki i tyle. Poza tym nie odzywaj się do mnie w ten sposób. Nie jestem twoim kolegą ze szkoły.

Gość perfect harmony
senna "do sauny nie chodzę" no właśnie, dziki człowiek z dzikiego kraju

kpiarz chciałabym Cie uświadomić że nie jesteś SAM na swiecie, wiesz są jeszcze inni ludzie? Tak wiem inni Cię nie obchodzą takie czasy, że każdy każdego ma w d... i najlepiej jeszcze jak ją wystawi :D a i cycpchy jak to ująłes

Gość senna***
[zgłoś do usunięcia] rus1 A po co ludziom teatry, muzea i takie tam? Lubię ładne widoki i tyle. Poza tym nie odzywaj się do mnie w ten sposób. Nie jestem twoim kolegą ze szkoły. kpiarz za płytki jestes na kolegę z mojej szoły przez mysl mi to nie przeszło :classic_cool: nie porównuj golasa do teatru bo to zbyt rozbieżne zestawienia ;)

Gość senna***
perfect harmony senna "do sauny nie chodzę" no właśnie, dziki człowiek z dzikiego kraju a wziąłes pod uwagę ze moze nie mogę?:classic_cool: czy to przerasta twoje mozliwosci kojarzenia?:)

Ty za to jesteś niezmiernie głęboka.... Tylko w którym miejscu?

senna chyba cos ci sie pomyliło :O Przejmuję sie innymi. napewno nie robie nikomu krzywdy. A leżenia nago chyba nikomu jej nie wyrzadzi Poza tym jak ladna dorosła dziewucha leży w stringach to źłe. Ale jak trzylatka bez majtek lepi rozkraczona babkę z piasku przy glowach obcych ludzi to już dobrze?

Gość lululyja
No z tym lataniem nago po plazy to chyba nie do końca tak jest, ze ok i nie ma problemu, bo zeby MÓC oficjalnie gdzies byc nago, trzeba sie znajdowac na terenie do tego przeznaczonym. I tak na plaży nudystów sie leży nago i to jest przepisowo. Natomiast jesli ktos lezy nago na normalnej plaży, to teoretycznie można zawołac straz miejską i kazać coś z tym zrobic - bo to obnazanie sie w miejscach publicznych. Ja nie mówię, że to każdemu przeszkadza czy musi przeszkadzac, tylko ze jeśli komus przeszkadza na zwykłej plaży, to ma swiete prawo domagać sie wyegzekwowania prawa wobec takiej nagiej osoby. mnie osobiscie tez by nie przeszkadzała naga osoba na zwykłej plaży, ale to nie ma nic do rzeczy.

Gość zakaz
Mniej wiecej w tym samym czasie pojawił sie temat, w którym komus przeszkadzają nagie dzieciaczki biegajace po plazy. WTF!!!!

Gość perfect harmony
nie obracaj kota ogonem, nie wierzę że nie możesz do sauny, bardziej uwierzę w to że w stringach nie możesz i dlatego jesteś taka cięta

Pewnie komuś się nudzi i chce rozbujać następny temat ;]

tyle, że stringi to nie nago. Nawet siatkarki ganiaja po boisku z golymi tylkami i pokazuje to się w TV- fakt nie wstringach ale tez w klusych strojach które wiele pokazują

Gość senna***
[zgłoś do usunięcia] kpiarz senna chyba cos ci sie pomyliło Przejmuję sie innymi. napewno nie robie nikomu krzywdy. A leżenia nago chyba nikomu jej nie wyrzadzi Poza tym jak ladna dorosła dziewucha leży w stringach to źłe. Ale jak trzylatka bez majtek lepi rozkraczona babkę z piasku przy glowach obcych ludzi to już dobrze? znowu nietrafione zestawienie :P bo jak zwracasz uwage na gołą 3 latkę to potrzebny ci psychiatra ;) Mnie gołe tyłki tez nie sprawiają róznicy o ile na plazy są dorosłe osoby :) jesli plaza jest pełna dzieciaków to sama dziewczyna powinna zastanowic sie czemu ma słuzyc łazenie z tyłkiem odsłoniętym po takim miejscu :O

Gość wypada nie wypada ....
senna lepiej zgłoś się do psychiatry, za chwilę napiszesz , że kąpianie trzylatki przez ojca jest zboczone

Gość senna***
kpiarz tyle, że stringi to nie nago. Nawet siatkarki ganiaja po boisku z golymi tylkami i pokazuje to się w TV- fakt nie wstringach ale tez w klusych strojach które wiele pokazują a moze zacznijmy od definicji kpiarz czym są stringi czym bokserki damskie a czym figi bo wiedze ze juz na tym poziomie się nie bardzo rozumiemy :O

Przepraszam kto mówi o łażeniu? Moja dziewczyna opalala się w stringach i bez biustonosza (przód też) ale jak chciała chociażby na statek popatrzec to go ubierała. a jak chcieliśmy iśc do woty czy na cole to wciagała na swój ponetny tyłek szorty. w samych stringach tylko leżała nie było opcji żeby nawet usiadła. Blachara? Poprostu nie widze róznicy miedzy nagością dorosłego a dziecka. Goła dupa to gola dupa niezaleznie od wieku I rozumiem że plaża to nieodpowiednie miejsce na pokazywanie fajnego biustu ale środek galerii handlowej to super miejsce na karmienie cycem dziecka? To juz nie przeszkadza?

Gość a ty jesteś alfonsem?
że sie tak lubisz golizną swojej niby dziewczyny publicznie obnosić?hahaha żaden z ciebie facet! normalny zakochany mężczyzna reaguje inaczej!pudło !coraz więcej kryptoalfonsów niestety....

Gość perfect harmony
senna a może ty się tak tych stringów boisz bo dzieciaki 14 i 15 lat maja, a ty biedna myślisz że jeszcze nigdy gołego tyłka nie widzieli i jak tu nad morze jechać....

boshe tu nie chodzi o krzywdzenie kogoś, bo za mozno powiedziane, ale po prostu niestosowne ubieranie do sytuacji, jednym to odpowiada innym nie. a propos córki moja 3latka nie biegała nigdy nago, ma dwuczesciowy strój bo taki jej sie podobał, niehigieniczne jest moczenie sie dzieci w brudnej pełnej piasku wody, zawarta lycra w strojach nie zabezpiecza calkiej ale jednak troche chroni.

stringo to bielizna - tak jak figi czy reformy. Cipke zasłaniaja a że cały tyłek nagi to juz inna sprawa. w przepisach nie ma ile tyłka bielizna ma zasłaniac żeby mogła byc nazywana bielizną

Gość a jjaaaa
Jestem również mołodą kobietą która spokojnie może leżeć w stringach na plaży ale tego nie robię i nie mam zamiaru oglądać czyjeś dupy wystawionej w moją stronę , a argument o dzieciach jest jak najbardziej na miejscu . Jeżeli takie wyzwolone dziewczyny to do pracy w klubie go go

Gość senna***
wypada nie wypada .... senna lepiej zgłoś się do psychiatry, za chwilę napiszesz , że kąpianie trzylatki przez ojca jest zboczone a ty do podstawówki bo jak widać czytanie ze zrozumieniem pozostało na poziomie klasy 3 :classic_cool:🖐️ Znikam popracowac 🖐️

a niech sie opala w tych stringach i topless, ale nie musi przeciez przy wszystkich tak? Można zawsze isc sobie gdzieś z boku, w bardziej odosobnione miejsce. wystarczy pomyśleć.