Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranking65

Na jkich kierunkach studio sanajladniejsze i najbrzydsze dziewczyny?

Polecane posty

U mnie na zarządzaniu jest ok 70% dziewczyn z 350 osób. Sporo ładnych, jednak ciężko znaleźć normalną z charakteru. Najładniejsze wydaje mi się, że na prawie lub medycynie. Lub takie luźne kierunki typu turystyka. Tam chodzą mało ambitne i ładne dziewczyny. Najbrzydsze wg. mnie na politechnikach.

Gość marino89
heh ciekawy temat, podbijam

Gość jestem przecież kobietą
na filologiach są damulki interesujące się modą, dbające o wygląd, chodzące w szpilach... często nauczycielki języków obcych wyglądają też elegancko i kobieco. ja studiuje na AWFie i też ładnych nie brakuje, ale są mniej kobiece niż panny z wydziałów filologicznych.

Gość ggfgfs
a na malarstwie :) ?

Gość ja studiuje
na polibudzie i fajna dupa ze mnie jest:) wiec wypraszam sobie:P

Gość studiowalem pielegniarstwo
tak jestem pielegniarzem :) a takich pieknych dziewczyna jak na tym kierunku, nigdzie nie widzialem ... na lekarskim sa potwory ;/

Gość bretypolka
najfajniejsze na budowie maszyn

na każdym są ładne i brzydkie :o też mi ranking :D może na kosmetologii czy jakichś awf-ach są szczuplejsze i bardziej zadbane :)

Gość jaki temat lol
największy wybór generalnie na humanistycznych kierunkach.. a gdzie najładniejsze-kwestia gustu..

Gość mnogi
troche bezsensowny temat, bo nie mozna tak uogolniac, co rocznik, co miasto to inaczej.... ladne dziewczyny sa oczywiscie tam gdzie jest ich duzo, czysta matematyka... wiec na humanistycznych studiach jest ich duzo, najladniejsze na filologii, szczegolnie angielskiej...sexy panie od angielskiego... mysle ze ladne moga tez byc na prawie, zarzadzaniu itd. a najbrzydsze oczywiscie na politechnice