Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhilliddd

jak wygladam -sukienka pytania

Polecane posty

Gość paulina karolina ewelina
tam w tle na ostatniej focie jest dziecko:( w tym syfie dziewczyno posprzątaj w domu i dzieci ogarnij a nie się pytasz na forum o jakąś tandetną sukienkę- figurę masz to można przyznać, ale nic poza tym :o :classic_cool:

Gość niezzdecydowana
miła jak zwykle, to zainwestuj i idz do fryzjera, bo wloski wypłowiały i zsianiały chyba przez lato

a cycki faktycznie obwisłe i zgniecione bleeee

kurcze znow sie przyczepilyscie do dziewczyny ze ma syf w pokoju no szok:-( mas supe figure jestes bardzo zgrabna Moja opinia sukienka ciut przymala za bardzo opina Ci brzuch i splaszcza piersi. Stanik usztywniany bez ramiaczek bardotka jak ktoras z dziewczyn napisala ;)

Gość niektórzy to tępi są jak
miła jak zawsze-----> coś mi się tak wydaje że dogryzasz autorce z zazdrości??? byc może się myle:D haha kiecka jest tylko troszke ciasna w biuście ale moim zdaniem nie wygląda to źle bo laska jest szczupła. jej takie kiecki pasują. ktoś jeszcze pisał że nie włożył by takiej sukienki. A kto wam narzuca?? każdy nosi to co chce. ale mnie osobiście sukienka się podoba

,, kurcze znow sie przyczepilyscie do dziewczyny ze ma syf w pokoju no szok'' no akurat ja ogromna wagę przywiązuję do porządku:) i syf mnie odpycha:/

kacia ty też sie dowartościowujesz pytając na forum czy dobrze ci w jakimś ciuchu?

Gość a no faktycznie tam siedzi na
tapczanie dziewczynka w tym syfie :O i na pierwszym zdjęciu też widać jej rączkę na łóżku

miła jak zawsze----> na twoim miejscu nie wypowiadałabym się na temat czyjejś figury i ubrań bo daaalleeeko Ci do tej dziewczyny ze zdjęcia. Twoja spódnica to wieś jakich mało i bluzka też tandeta. ty dziewczyno nie potrafisz ubrac się gustownie:O

jesteście wszystkie takie tępe czy poyebane? Nie dociera do Was prosty komunikat, proste pytanie 'Jak wyglądam w sukience?" Czy ona pyta o wasze opinie na temat pokoju? Boshe, jakie Wy wszystkie jesteście sterylne:-O

Gość dziewczyna z sopotu
do miła jak zawsze --- wygladasz jak wiesniara i tandeciara ... te ubrania z foty maja juz z 10 lat ???? dawno nie modne .... ta twarz ..hmmmm masakra wiec sama sie nie wypowiadaj bo jestes takim samym pasztetem jak i autorka ... hahahahhaha autorko lepiej zajmij sie dziecmi a nie szlajaniem na imprezy ... to ja laska z sopotu :P heheh

Gość do mila
jak zawsze ale y jestes brzydka ,wiesniara z cekinowym topem tfuuu

paulina>>> nie ja nie wklejam swoich zdjec na kafe nie mam takiej potrzeby. dziewczyna zapytala napisalam swoje zdanie. A co do syfu chyba kazdej zdarzyl sie gorszy dzien/brak czasu/ checi/ochoty /zmeczenia a by posprzatac

Gość e tam będziesz żyć :P
"kiecka jest tylko troszke ciasna w biuście ale moim zdaniem nie wygląda to źle bo laska jest szczupła. jej takie kiecki pasują. " Kiecka może i ogólnie pasuje ale jak sama autorka zauważyła to w biuście jest coś nie tak -z jednej strony robią się buły a z drugiej materiał spłaszcza biust. Dlatego uważam że większy rozmiar byłby lepszy a jeśli dołożyć do tego porządny strapless to różnica będzie ogromnie na plus. Wrzuciłabym linka do jednej strony z fotkami w straplessach ale jak na złość nie działa mi ta strona. :)

a co do figury dziwczyny fakt ma super figure i temu zaprzeczyc nie mozna ;)

paulina skoro taka z Ciebie krytykantka to moze Ty wrzuc swoje zdjecie na kafe w mega czystym pomieszczeniu i perfekcyjna buzia figura etc etc. Czy z Was naprawde taki jad musi tryskac??

więc MIŁA JAK ZAWSZE------> skończ się wypowiadac w tym temacie bo nic dobrego nie wnosisz tylko krytykujesz, PANI PORZĄDNICKA :D buhahaha popatrz moja droga w lustro!! albo kup sobie awanti czy coś:D bo chyba te fatałaszki które masz na focie to kupiłaś na targowisku z 5 lat do tyłu?? totalnie nie znasz się na modzie

Gość cfgncf
ja rozsądze ten spór:D AUTORKO- Masz bardzo ładną i zgrabna figurę, sukienka idealnie ją podkresla, jesli z tym biustem masz problem to faktycznie stanik jakis specjalny do takich sukienek sobie kup, w sklepach z bielizną ci cos doradzą, jakies silikonowe ramiaczka i bedzie super:) jedyne co mi sie nie podoba to to,że masz za mozna opaleniznę, widac ze jestes młoda, a to cie jednoczesnie bardzo postarza i wyglada sztucznie. do bałaganu w pokoju sie nie czepiam, kazdy ma prawo zyc jak chce. MIŁA JAK ZAWSZE- Masz ladną jasna karnacje, która ci dodaje uroku, Twoje włosy tez mi sie podobaja, sa bardzo naturalne, jesli chodzi o figure to jest srednia, nie jestes gruba, ale nie masz kobiecej figury- brak wciecia w talii. Makijaz troche remizowy, ale do tego sie juz nie wtracam, kazdy ma swoj styl:)

Gość polewa z niego jest zawsze
moim zdaniem ta sukienka splaszcza cycki aha i ogarnij syf w pokoju jak juz robisz foty:p albo drzwi zamknij:p

kochana ja nie oszalałam i nie muszę sie dowartościowywać. dziewczyna na cyckach faktycznie wygląda źle a szuka dobrych opini. Wie ze tam właśnie jest z nią coś nie tak a mimo to wrzuca fote na rozszarpanie lwom:) zatem to jest forum pobliczne i każdy ma prawo skomentować, co niekoniecznie oznacza to samo co skrytykować! :)

Gość gerehrethejejetjejyjr
to wygląda jakbys była owinięta folią spożywczą... do kitu

nareszcie MIŁA przestałaś pisac te swoje bzdury haha:D wieśniareczko:*

Gość Luca Brasi
Chyba zniekształca Ci piersi ta sukienka bo nie wyglądają zbyt korzystnie. Jesteś bardzo szczupła i pasują Ci takie obcisłe sukienki, jednak wg mnie lepiej wyglądałabyś w takiej tubie delikatnie za kolano, po pierwsze uda wyglądałyby wtedy kształtniej a po drugie wyglądałabyś bardziej elegancko.

aha i ogarnij syf w pokoju jak juz robisz foty albo drzwi zamknij są ludzie po prostu którzy się wstydzą syfu, ale autorka widać nie:)