Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhilliddd

jak wygladam -sukienka pytania

Polecane posty

Moim zdaniem wyglądasz bardzo dobrze, a jeśli chodzi o stanik, to chyba pasowałaby bardotka.

Gość co to przepraszam
za ciasna i za nisko sie trzyma, bo wałki spod pach wychodzą

Gość niektórzy to tępi są jak
jesteś bardzo zgrabna;) a co ty chcesz od cycków?? stanik do tego najlepiej prosty, bez ramiączek albo są takie które się oplata na brzuchu i zapina

Gość bo tak to jest w polandi
no te tzytzki nie pasuja :D

Gość Anna Wanna
Jesteś bardzo zgrabna, masz super figurę do tego typu sukienek :) Ale ta chyba ciut za bardzo Ci piersi przygniata. Może ze stanikiem będzie lepiej....

Gość nie wiem jak Ty
ale ja bym czegoś takiego nie założyła. PS. Następnym razem przed sesją zdjęciową przynajmniej zamknij drzwi, jak nie możesz posprzątać.

Gość hmm co by tu co by tu
masz super figure ;) ale kiecka faktycznie troche za mala... biust wyglada bardzo niekorzystnie

Gość revvrvevree
gdzie ty sie wybierasz tanczyc na rurze ???

Gość bo tak to jest w polandi
jesteś bardzo zgrabna a co ty chcesz od cycków?? stanik do tego najlepiej prosty, bez ramiączek albo są takie które się oplata na brzuchu i zapina jak te staniki sie nazywaja ? i jak wygladaja zn ich zapiecie na brzuchu prosze o wklejenie jakiegokolwiek zdjecia :)

Gość niezzdecydowana
Ty chyba czesto sama nie masz zdania, czy wygladasz dobrze. Moim zdaniem jestes zgrabna, sukienka ma super kolor, ale cos z tymi cyckamy faktycznie na tak. moze jak napisala kolezanka wydej - bardotka pomoze :)

Gość hhilliddd
jade nad morze ,tam mamy zamiary isc na jakas dyskoteke wiec pomyslalam ze kiecka sie nada ale nie wiem czy zaloze:/ mam pod sukienka bardotke ale za duzo to to nie daje

Gość e tam będziesz żyć :P
no zbyt mała ta kiecka. Ogólnie nie wygląda to źle ale zbyt ciasna góra tnie biust a całość zbyt krótka ściąga jeszcze w dół. Większy rozmiar plus dobry stanik bezramiączkowy i będzie o wiele lepiej. :)

Gość e tam będziesz żyć :P
do takich kiecek to stanik bezramiączkowy zwany też strapless. :) bo tak bez to biust opada a sukienka jeszcze go masakruje.

Gość niezzdecydowana
jak na balety i to na dodatek nad morzem - to smialo :-) nie masz sie czego wstydzic, masz super figure. jestes zgrabna i masz cycka. ja na Twoim miejscu doradzalabym sie np. faceta, czesto tak robie, bo to dla niego sie stroje, a nie dla ludzi z kafe, ktorzy zawsze znajda jakies wady.. cholery jedne :P

Gość niezzdecydowana
dajcie dziewczynie pokoj za syf widac, ze to jakis dziecieci pokoik, bez przesady !

za ciasna w biuscie...zrobily ci sie taki cyce... na marginesie,jak zapodajesz swoje foty na forum...to ogarnij choc troche tlo(swoj pokoj)...bo wyglada t jakbys byla galerianka..ktorej sie nie chce wyjsc z chaty a szuka sponsora..

Gość dziewczyna z sopotu
tandeciara z ciebie .. lans w sopocie to cięzka sprawa .... wiec do 3 city nie przyjezdzaj :)

Gość niezzdecydowana
miła jak zawsze, nad Twoja bazarowa bluzeczka z cekinków też bym mogla podyskutowac. Sukienka jest kusa, taki ma krój.

Gość ta sukienka jest
BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kup sobie taką ,która podkreśli Twoje atuty,ta sukienka deformuje Ci biust,a brzuch masz w niej ciążowy

Autorko...skoro to sukienka na plażową dyskotekę to załóż pod nią jedynie bikini;) o ile masz z usztywnianą miseczką.

Gość kika67890
hahaahh dziewzcyna chce sie dowartosciowac, liczy ze wszyscy napisza masz super figure i super cycki hahah :D bo niby czemu mialoby sluzyc ostatnie zdjecie skoro mowa o cyckach a ich tam nie widac?? a kiecka za mała i zgniata ci te cyce i wogole jakies takie obwisle :)

Gość niektórzy to tępi są jak
szczerze to nie wiem jak ten stanik się nazywa, ma go moja koleżanka, ledwo go zdobyła:) też takiego szukam bo przydałby się do sukienek bez ramiączek albo do sukienek bez pleców;) DO AUTORKI ---> albo kup sobie stanik silikonowy samonośny