Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhilliddd

jak wygladam -sukienka pytania

Polecane posty

paulina no ale po to jest forum nie kazdy potrafi na siebie spojrzec obiektywnie wrzucila zadala pytanie a tu ja jada o balagan w pokoju po co na co??? Moim zdaniem odpowiedni biustonosz zalatwi sprawe czy sukienka ma byc rozmiar wieksza nie wiem nie znam sie ja pracuje z twarzami makijazem i ciezko mi ocenic tym bardziej ze zdjecia niezbyt wyrazne.

Przypominają mi sie czasy jak wyglądałam jak ona :O strasznie chuda bylam teraz jestem taka jak byc powinnam jej tez by sie z pare kilo przydalo. Nie widzicie tych koscistych rąk?? Dupy brak... a wszyscy mowia ze ma zajefajną figurkę...

Gość cfgncf
[zgłoś do usunięcia] Wakacyjna LOVe Przypominają mi sie czasy jak wyglądałam jak ona strasznie chuda bylam teraz jestem taka jak byc powinnam jej tez by sie z pare kilo przydalo. Nie widzicie tych koscistych rąk?? D**y brak... a wszyscy mowia ze ma zajefajną figurkę... bo ma super figure! a ze tobie sie przytyło to co to kogo obchodzi? Zawsze łatwiej przytyc niz schudnac:D

Gość sallyneedshelpp
za mala ta sukienka;p a ten syf w pokoju tez pamietam wez kiedys posprzataj?

Gość paulina karolina ewelina
Ok. Wszystko jest ok, autorka wygląda dobrze, nawet bardzo, ale cycki- no niestety:) stanik tam musi być- nie wiem jaki, ale musi. Może większa kiecka, żeby te cycki nie wyglądały jak rozjechane ślimaki:o Autorka juz o tym wie, więc myślę, ze nie ma co kontynuować:)

Wakacyjna LOVe- jak ona jest za chuda to ja jestem w takim razie chyba kościotrup. Ty chyba chudych ludzi nie widziałaś:P

Gość autorkatematu
pokombinuje cos ze stanikem:) zobacze moze zaloze inna sukienke a ta sprzedam ,niestety wiekszej kupic nie da rady ,wylicytowalam ja na allegro;). Co do moich cyckow wiem ze wygladaja niekorzystnie w tym zestawieniu ,syf w pokoju mojje corki tez jest -nie zaprzeczam wlasnie dzisiaj zabieram sie za porzadki:)i to kogos bardzo intertesuje .A co do mojej figury za chuda ,brzydka ,zla? mysle ze sa brzydsze i ladniejsze -jestem jaka jestem ,taka sie urodzilam i nie moge ani nie chce tego zmieniac ,dziekuje za uwage ,komenatarze:)

boze jaka chuda? wyglada ok. ciekawe co o mnie byscie powiedzialy hieny :D mam 1.70 i waze 49 kg :D

i amen:)

Gość autorkatematu
do nadinn :) ja waze 49,5kg przy 173cm od dzialam niedawage ,jedyne w ciazy udalo mi sie przytyc ,nie walcze z tym nie zamierzam ,jem ile chce w dowolnych ilosciach ,mojemu mezowi sie podobam -chyba najwaniejsze:)

kurka latwiej przytyc???? Chyba nie wiesz co mowisz ja mam 168 waze 50kg i od ponad 3 lat nie moge ani o gram przytyc. Uwielbiam jesc makarony sosy pasty tortille lode kebaby zawiesiste zupy fast foody i nic ani GRAMA Potrafie opitolic kubelek skrzydelek kfc poprawic pizza i wszamac pol blachy ciasta i nic :(

Gość e tam będziesz żyć :P
autorko tematu -zajrzyj na Lobby Biuściastych i tam nauczysz się jak dobrać właściwy stanik. Bo naprawdę szkoda niszczyć sobie biust chodząc bez stanika albo w złym. :)

Gość wwrrr
nadin - to, ze ktos jest (potencjalnie) chudszy, nie oznacza, ze autorka tematu nie jest chuda sukienka moze byc nie tyle za duza calosciowo, co tylko w biuscie, bo autorka jest szczuplutka ale biust ma porzadny. wiekszy rozmiar moze i zalatwil by sprawe, moze nie.chyba sa tez staniki zmniejszajace biust, moze to by pomoglo

nadinn >> tak jak autorka jestes bardzo szczupła... ja miałam straszne kompleksy jak tak wyglądałam ja mam 166 i wagę 54-55 kg. I nadal uważam żeby trochę przytyć :O :P Autorko nie chciłam żebyś odebrała tego źle dobrze że podchodzisz na luzie do takich wypowiedzi jak moje :P

a po co zmniejszać biust -choćby nawet optycznie?? to nie my mamy się dopasować do ubrania lecz ubranie do nas. Jeśli ciuch nie leży to nie ma co kombinowac i upychć biustu pod pachami a poprostu kupić inny ciuch w którym producent przewidział że ktoś szczupły moze jednak mieć większy biust niż standardowa rozmiarówka przewiduje. Są ciuchy probiuściaste, które podkreślają nasze atuty a nie zmuszają nas do spłaszczania ich. :)

Gość ereredeswrse
zauważyliście to dziecko na ostatnim zdjęciu? mamuśka za dychę, stroi się a dziecko w syfie mieszka. a wcześniej to deklarują, że dziecko zmieni ich świat, że uśmiech dziecka wynagrodzi wszystko, że dziecko musi być najważniejsze. a później niestety najważniejsze są tipsy, mini, farba na włosy i tapeta na ryj.

Gość autorkatematu
ereredeswrse jestes chyba jakas cofnieta w rozwoju albo niewydarzona -to ze ma sie dziecko to trzeba wygladac jak fleja ? nie dbac o siebie a najlepiej nie myc sie . Tipsow nie nosze ,wlosow farbowanych nie mam pakuje rzeczy na wyjazd nad morze wiec sprawdzam teoretycznie jakie ciuchy wziasc a jakie nie ,czy matka musi tylko prac sprzatac prasowac ,gotowac i zajmowac sie dzieckiem? nie ma miec chwilii dla siebie -ty chyba jakiegos ciemnogrodu pochodzisz ,zalosna jestes poprostu

też mam taki problem z sukienkami tubami, jestem bardzo szczupła, ale mam duży biust, więc kupowanie większego rozmiaru sukienki (ze względu na biust) nie jest dobre, bo jest luźna wszędzie indziej, a znowu taka, która pasuje w talii i biodrach jest za ciasna w biuście - jak w Twoim wypadku. Mimo to noszę takie sukienki i ze stanikiem bez ramiączek typu bardotka, który zmniejsza troszkę biust, stanik musi być dobrze dobrany -musi dobrze 'siedzieć' pod biustem, ja np. mam rozmiar 65 :O

albo tak jak pisała osoba wyżej kupić inny typ sukienki :) w sklepie z taką specjalistyczną odzieżą, gdzie pod uwagę są wzięte kobiety z dużym biustem :) sama znam tylko jeden taki sklep - bravissimo, ale sukienki tam jeszcze nie kupiłam.

Gość nie podoba mi się żadna
no bo właśnie niektórzy producenci ubrań nie biorą poprawki na inne figury niż standardowa. Dobrze dobrany stanik nie musi zmniejszać biustu.

Little Miss Bossy -jest też polska marka ciuchów probiuściastych - www.biubiu.pl :)

Gość kolitonkaa
ereredeswrse------> właśnie takie są matki Polki!!! urodzą dziecko i już zapominają o całym świecie. Są tłuste, śmierdzi od nich potem, łażą w brudnych ubraniach i mają tłuste włosy. bleee brzydzę się takimi ludzmi. kobieta nawet jak ma dziecko to powinna dbac o siebie. nienawidzę jak łażą takie młode mjatki a śmierdzi od nich na kilometr.

Gość kiep, pieczara
Spor z sukienka rozstrzygnięty: jest nieco za mała, ale tak to jest czasami jak się kupuje cos bez mierzenia - znam ten ból:O Myslę, że lepiej sprzedać tę sukienkę a kupic cos w tym stylu - tylko tym razem mierz! tutaj juz zaden stanik nie pomoże, bo jest za ciasno w biuscie. Autorko, chyba dobrze wybrałaś, bardzo pasuje Ci taki krój sukienki:) A Wy ludziska wiecie jak wygląda dom, kiedy człowiek się gdzieś pakuje?! juz: syf bałagan i do dzieci! nie bądźcie śmieszni. Dziewczyna nie ma dziesięciu rąk:O