Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadam w dół

A co mi tam... pożale się, rzuciła mnie kobieta.. jest mi ciezko

Polecane posty

Gość spadam w dół

Zakochałem się.. miało byc tak pięknie, w głowie już miałem plan jak spędzimy najblizszy sylwester.. ze pojedziemy sobie jeszcze pod koniec sierpnia nad morze itp.. a tym czasem po (przyznam, że nie jest to długi okres ale dla mnie już wystarczający) po 4 miesiacach bycia razem i wyjazdu wspólnego nad jeziora powiedziała mi, że to koniec... ze nic do mnie nie czuje i że nie chce już tego ciągnąć a było tak pięknie.. co się stało, że tak nagle zmieniła zdanie.. nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem kobiet, pare dni wczesniej skakała mi w ramiona, patrzyła głęboko w oczy, kochała sie ze mną cała noc i nagle taka zmiana.. czy naprawde jestem skazany na cierpienie przez kobiet? rok temu miałem podobna sytuacje.. serce mi pękło siedze teraz sam w domu i się dołuję nie wiem kompletnie co mam ze soba robic, siedze, chodze, biegam, myslami okrążam kazde moje spotkanie z nią, przypominam sobie te chwile.. jednoczesnie chce o niej zapomniec- nie potrafie, co robic.. jak zyc ehh

Gość kolejny.....
zraniony przez kobiete, ile jeszcze bedziecie nas krzywdzić szmaty ?

Gość tyle razy
ile wy nas:)

to zabierz sie w samochod. wez kumpli. pojedzcie sobie w gory lub mazury. piwko, spokoj, pelen luz. za 3 lata bycia razem bys za tym zatesknil

Gość MagiaWnetrza...
To ze kolega został zraniony przez kobiete oznacza, ze była nieodpowiednia. Widocznie nie znał jej, dlatego teraz jest rozgoryczony tym, co sie stało. Ale niektore juz takie są. Samiast w głowce, maja gdzie indziej, korzystaja z chwili będąx z kims, kogo nie kochaja a wmiedzyczasie czekaja na kogos innego. Przykro mi, masz jakies doswiadczenia na przyszłosc. pamietaj zeby w przyszlosci równiez wybierac głowką ;) Pozdrawiam

Poszukaj "podkladki" (czym predzej znajdziesz , tym lepiej dla Ciebie) . Jesli nie wiesz o co biega , to juz tlumacze . "Podkladka" ta laska tylko do rvchania i odstresowania sie . W polaczeniu z piatkowo - sobotnimi imprezkami , "podkladka" bardzo szybko spowoduje ze zapomnisz o bylej . Przez co odzyskasz wolnosc i radosc z zycia ;) , skutkuje zawsze i u kazdego faceta :) Aha "podkladka " nie jest po to zebys sie zakochal , wrecz przeciwnie maz sie odkochac , to bardzo wazne ;) Pozdrawiam .

Gość spadam w dół
chetnie bym skorzystal z takiej 'podkladki' ale skad ja Ci taka wezme... ? nie jestem na tyle atrakcyjny by pojsc i wyrwac sobie taka panne.. niestety ale jestem skazany na cierpienie w samotnosci :)

Czlowieku skad Ty sie urwales , "podkladka" nie leci na urode (powiedzmy ze nie zawsze leci na urode) , ale za to zawsze leci na kase ;)

Gość spadam w dół
kasy tym bardziej nie mam :D

Gość spadam w dół
suka :( a wydawała sie inna.. naprawde mialem nadzieje i czulem to.. dawala mi tak odczuc, ze cos do mnie poczuła a tu taki chuj :/ nigdy nie zrozumiem kobiet