Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna89.

zdradziłam chłopaka na dyskotece

Polecane posty

Witam was. Mam 25 lat, bardzo kocham mojego chłopaka, z którym jestem 3 lata.Jest praktycznie ideanlny, z tym, że nie zaspokaja mnie seksualnie tak jak tego bym chciała. Ostatnio poszłam z koleżanką na dyskotekę, wypiłyśmy trochę alkoholu. Ona w końcu pojechała do domu, a ja nalegałam, żeby zostać, bo poznałam tam Grześka. Fajny, wygadany, wyluzowany. Zaczęliśmy się całować i pojechałam z nim do jego domu, wynajmuje mieszkanie z kolegami. Wyszło na to, że przespałam się z nim i jego kumplem. Co mam robić? Bardzo kocham swojego chłopaka. Czy to moja wina? Nie doszłoby do tego, gdyby Misiaczek dawał mi to czego, potrzebuję :(

Gość nie lubięęę
to żart prawda?:P

Gość cvfdghf
"Czy to moja wina?" nie, gdzież tam Twoja, tu nie ma zadnej Twojej winy ;/

Gość gyererhyer
jesteś zwykłą szmatą i zdzirą

Gość ftrftrdtdr
"Czy to moja wina?" nawet tak nie mysl:D heheheh

Gość ftrftrdtdr
Niech Twoj chlopak odlamie kija od miotly wlozy Ci w dupsko i porusza nim przez 5 godzin. Moze wtedy sie zaspokoisz:D

mam nadzieję że to prowokacja a jeśli nie to oczywiście że to Twoja wina a nie Twojego faceta....jeśli nie zaspakaja Cię w łóżku ....nie spełnia twoich oczekiwań to porozmawiaj z nim o tym a nie że Ty się usprawiedliwiasz i puszczasz od razu z dwoma na raz ...najlepiej zwalić winę na kogoś innego

seks to ważna sfera w życiu...no, ale żeby takie numery odwalać? nie no Ty święta jesteś haha...widać jak bardzo chłopaka kochasz, nic tylko mu pozazdrościć haha

Gość gyererhyer
idz sie jeszcze raz chajtni i też nie będzie twoja wina

Gość asgfdfgfdg
trójkącik ..?? xD ej no laska . hardkor! Weź z nim pogadaj o tym . Powic mu jak bardzo go kochasz i nie chcesz go stracic itp ...Jak jest idealny to zrozumie :p

Gość 4567890
dobrze zrobiłaś.opisz jak cię jebali,jeden w pizde a drugi w dupę ,czy jeden w dupe a drugiemu ssałąś kutacha

trzeba bylo pogadac z chlopakiem i rozwiazac ten problem a tak to jestes zwykla dziwka i szmata i tyle 🖐️

Ludzie spokojnie takie dziewczyny są potrzebne na tym świecie, chciała to zrobiła to, lubi to będzie robić tak dalej nie widzę w tym nic złego poprostu taki typ kobiety , nie została zaspokojona przez partnera z którym zamiast porozmawiać wolała zrobić to z innym.

Kiedyś on się umówił ze swoją koleżanką, której nie cierpiałam. Zrobił to pomimo moich zakazów. Okłamał mnie potem, że był z kolegą na meczu. Zranił mnie dogłębnie. Może to miało wpływ na tę sytuację z wczoraj.

Gość bonosmykos
jebnij sie w banie jestes dziwka i jebie od ciebie ! trzeba bylo jeszcze z typa starym sie stuknac ;)

Gość zmiast pogadac o seksie
z fecetem, to go zradzilas autorko:D niezle sie usmialem, no ale przeciez jestes dorosla:D

nie rozumiem was ludzie dlaczego obrazavie dziewczyne. skoro jej facet to ciamajda w seksie to znalazla inny sposob na zaspokojenie siebie. pewnie ten drugi facet byl lepszy i poszla na calosc. to tylko zycie trzeba w nim wszystko sprobowac . tylko ja niewiem dlaczego jestes z tym facetem. mysle ze ty poprostu sie do niego przyzwyczailas. ludzie troche wyrozumialosci:)