Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wakacyjna LOVe

chce tą sukienke!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ktos napisal ze jaki
pasztet z tej modelki, jaki pasztet? ona normalnie wyglada!tak powinna wygladac normalna modelka, a nie skora i kosci

pamiętam tą modelkę z allegro sprzed lat :P jedyne co się zmieniło to, że teraz ma jeszcze więcej tapety :P tzn. trzeba ją bardziej retuszować, chyba się postarzała :P

ta bez pleców to zależy jak nisko są te gołe plecy, czy widać by było stanik.... jeśli nie, to okej, ale ja sukienki bez stanika bym nie mogła założyć, chyba, że Ty możesz

Ja tą modelkę widziałam juz we wszystkich kolorach włosow :) najlepiej jej w blondzie i brązie :) Tak kiciuu obydwoje najwyżej będziemy kiczowate :P

Gość hahahahah
modelka straszna!!!! solarny pasztet wiejski z kurcząt a sukienka przyprawia o niekontrolowany bełt

ale moze kumpela mi zamow zaraz sie poturlam na 4 pietro :) a jak obie bedziemy kicz nad kiczami i co z tego :D

Gość jhsdjhusacnh
wies tanczy spiewa!!!!!!!!!!!! do remizy ja zalozysz?:):) pamietaj o tipsach i jasnych wlosach!

ta do remizy oczywiscie nie no tipsow nie mam a wlosy rude zaraz se kupie takie w sklepie wszystko po 2,50 naleje na lepetyne wode utleniona i wio do remizy ale do piatku musze czekac :D

Gość udiduisjcac
ha ha dobre! stroje JAK DLA TIROWEK tylko tych bogatszych od bulgarek:):) zero gustu

Gość ludzie co z wami ja pier...
zaraz sie zrzygam :|

Gość juz zaczynaj
wszystkie sa tandetne i takie hmmmmmmm latarniowate , jedynie ta czarna mi sie podoba

Gość no europa jak nic
powalił mnie opis sprzedawcy "najmodniejsze ciuchy prosto z europejskich domów mody (...)" sama modelka wypacykowana strasznie plus photoshop do bólu.

wakacyjna - ta co TERAZ wyslalas :D jest taka sobie ladna ale ten szew pośrodku dziwnie się prezentuje ;))) najlepsza ta bez plecow z tematu :) NA TAKIEJ KOBIECIE "WYROBIONEJ" NA ALLEGRO KAZDA RZECZ WYGLADA ALBO JAK DLA TIROWEK ALBO WYGLADA NA LADNA mimo ze w rzeczywistosci na zwyklym czlowieku wyglada jak szmata.. specjalnie takie biorą :/ więc sie ohgarnijcie i lepiej spojrzcie w swoje szafy !

wyslalam linka do kumpeli z pietra ie chce mi sie turlac na gore tak wezme ta bial0-czarna chyba....