Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wakacyjna LOVe

chce tą sukienke!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pastafarianka
o nie, znowu ten brzydki koszmar z allegro. i jeszcze szmaty reklamuje..

Ja zapłaciłam 70 zł za sam materiał plus podszewka a sukienkę uszyła mi matka bo jest krawcową ,także opłacało się ;)

Tez zawsze miałam kompleksy "chudości" :) ale przytyłam w te wakacje i jestem w sam raz :) tak mi się wydaje... po prostu jedz co popadnie, ja się nie kontrolowałam jadłam po 8 razy dziennie co tylko miałam pod ręką :) a też muślałam że to nie mozliwe żebym przytyła wszystko próbowałam :) jeśli ci to przeszkadza walcz z tym :)

Gość ooooooooooooooscnx wiuebd
wakacyjna love-ale musisz byc wiesniara,ze podoba ci sie taka szmata:okicz i tandeta,no ale nie kazdy ma gust musza byc i tacy:)

wakacyjna pisalam na innym topiku nie moge w ogole prxytyc po 2 tygodniowej dziecie tylko kfc pizza hut macdonalds schudlam 2 kg ;(

tak jestem ze wsi :) możecie mnie krytykować... każdy ma swoj gust. Kaciu no to nie wiem próbuj może do dietetyka??? Wiem że masz kompleksy wiem co czujesz..

Gość pipi12
Jak na mój gust to ja bym wybrała z odkrytym ramieniem ;)

dodam soje 3 grosze...a więć, te sukienki to KICZ !!! hdyby były czarne, ciut dłuższe to spoko, wzięłabym taką bez pleców czarną i dłuższą zęby tylka nie było widać, ale biała??? in z wieśniackim jednym rękawem, wiocha jak nic