Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31dc i nic

czy to ciążą?

Polecane posty

Gość 31dc i nic

dzis mam 31 dc przy regularnych cyklach 27 dniowych. czuje sie jak na @ tzn mam takie bóle brzucha plus czuje zapachy jakies i mam okrone wzdecia no i uczucie ciezkosci w piersiach. czuje jakby mi mialo poleciec ale juz 4 dzien nic nie przychodzi. nie mam jak kupic testu bo mieszkam na wsi a dopiero w piatek spotykam sie z narzeczonym i on mi kupi. dodam ze staralismy sie wczesniej o dziecko ale sie nie udalo a teraz stracilam praca (nie przedluzyl mi szef umowy bo stwierdzil ze jak sie zareczylam to zaraz wezme slub i zajde w ciaze i same straty bedzie mial ). A narzeczony zarabia 1600 zł na reke i nie wiem czy dalibysmy sobie rade.

ja jak byłam w ciąży bolały mnie piersi były one takie ciękie... a co do 1600zł to zalezy czy bedziecie wynajmowac mieszkanie czy u rodziny mieszkac??

Gość mi też kiedyś
się @ spóźniła, dostałam 36dnia cyklu....a temperaturę mierzysz?

Gość mi też kiedyś
a nie możesz jechać po ten test do miasta? Test kosztuje ok 15zł

Gość 31dc i nic
przestałam mierzyc bo przestalismy się starac gdy stracilam prace. No narazie bysmy pwenie mieszkali u rodziców, ale ja mam mieszkanie na mojej wiosce (47 m2, 2 pokoje, kuchnia , łazienka) co rodzice kiedys kupili bo sie oplacalo tylko wymaga wkladu finansowego ( nowe okna, nowe tapety, nowe meble, nowy piec). no wlasnie nie za bardzo moge sie wyrwac do miasta :(

Gość 31dc i nic
byłam własnie w łazience bo myślałam ze okres przyszedł bo coś poleciała ale to śluz taki hmm jak w dni plodne, bo mam tam ciągle mokro, no i tak w 22dc strasznie bolały mnie jajniki tak ze chodzic nie moglam.

Gość 31dc i nic
up up

Jak masz ciągle mokro to może być ciąża. Ja tak biegałam do łazienki non stop, bo jak poleciało to byłam pewna, że @. A to taki biały wodnisty śluz był.

Gość robiłaś test?