Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosnarozstepy

Kobietki wchodzic prosze !!:)

Polecane posty

Gość cosnarozstepy

wyczytalam gdzies na necie na innym forum dobry sposob na rozstepy :) sama mam je takie paskudne bruzdy :( i mysle wlasnie co zrobic zeby je troche zmniejszyc bo wiem ze raczej nie pozbede ich sie do konca...:O no ale co sadzicie o tym sposobie... pewna dziewczyna na forum poswieconym rozstepom pisala ze po tym sposobie rozstepy staly sie prawie nie widoczne... no wiec smarowanie sie rano po fissanem ( to chyba cos wlasnie na rozstepy) a na wieczor cepan ( na blizny) jak by dodac do tego jakis peeling, masaze podczas smarowanie tymi kremami jakie sa szanse na poprawe??? te kremy czy masci nie sa zbytnio drogie :) fissan ok 25 zl i cepan ok 20 :) moze ktoras probowala kobietki?:) pozdrawiam 🌻

Gość cosnarozstepy
up :) ktoras sie wypowie :) ???

Gość cosnarozstepy
jest tu jakas ktora ma podobny problem hmm ? i chciala by sprobowac tego sposobu albo probowala go juz wczesniej ??? :)

Gość cosnarozstepy
nikt sie nie wypowie ??:( czyzbym tylko ja miala takie problemy bo nie wierze :D

Gość coco chanell
ja z checia sprawdze ta metode, mam rozstpey wszedzie!!! a wlasnie mialam kupic sobie cepan, gdyz musze blizne wyleczyc, po pordozie czesto wcieram peeling i mysle ze plus te masci i moze naprawde pomoc :)dzieki za info

tez chyba wyprobuje ta metode :P dzieki za info :* no wlasnie a ktoras probowala wczesniej ? kurde jak to dziala to swietnie bo koszt jest rzeczywiscie nie wielki :D zachecajaco! :D a ja mam w sumie pare na udach :O kuwa :O

Gość coco chanell
a ja mam wszedzie gdzie sie dA!! masakrA!! do tego uda mi trzesa jak galareta!!!

Gość cosnarozstepy
podobno skuteczne :) sama jutro lece do apteki po te kremy, mam zamiar sprobowac :) fakt koszt jest niewielki, z porowananiem do innych tego typu kremow :) ciekawa jestem naprawde jak to bedzie :) wlasnie interesuje mnie czy ktoras z Was juz probowala :)

Gość cosnarozstepy
gdzies tu byl na kafe swietny sposob na cellulit :) mam zamiar rowniez wyprobowac :) swietnie ujedrnia podobno skore i jest naprawde skuteczny z wypowiedzi innych forumowiczek :) podaje go tutaj jeszcze raz 2 lyzki kawy sypanej lyzka cynamonu lyzka imbiru kilka kropel oliwy kilka kropel wody robisz paćke nakladasz na uda i tylek owijasz sie folia spozywcza zakladasz cieple rajsoptki po 30 minutach zdejmujesz w tym czasie tylek ci grzeje. zmywasz wsyztsko. mozesz wklepac krem. i tak raz w miesiacu przez jakis czas. nie dosc ze wyszczupla to i cm znikaja. brzmi fajnie :)

ooo :D to tez moze wyprobuje :D ciekawa jestem co z tego domowego sposobu wyniknie :classic_cool: dzieki jeszcze raz za info :P

Gość coco chanell
ja cellulitu nie mam, ale uda mi sie telepia!!! mysliscie ze tez moge wybrobowac ? chce sie pozbyc tej jakże sexi galaretki ;D

Gość khsdahbyazlmkx
obydwa sposoby sa ciekawe :classic_cool: i obydwa mam zamiar przetestowac na sobie :classic_cool: rozstepy to moja zmora :O a fe !