Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamisiaa

Czy przeszkadza wam, że wasi faceci palą?

Polecane posty

Gość Kamisiaa
nie mówiłam mu o tym, że moi rodzice nie lubią palaczy, ale przy nich nie pali naszczęście :) ale kiedyś i tak sie dowiedzą, więc nie ma sensu tego ukrywać... tyle ze potem może być trudno.. :( Natka a spotkałaś się z tym, że komuś przeszkadzało że palisz i ewidentnie dawał Ci to zrozumienia?

Gość Justyna9999
mój nie dosyć że palił to jeszcze nic o tym nie wiedziałam jak o to pytałam to wypierał się i zarzucał mi że mu nie wierzę

Nie, bo staram się unikać takich sytuacji. Jeżeli idę do knajpy z samymi niepalącymi to palę albo sporadycznie albo wcale. Jeżeli jest tylko jedna osoba niepaląca to i tak pytam czy nie będzie jej to przeszkadzało. Do tego w ogóle nie palę u osób, u których w domu się nie pali. Czasami wyskoczę na balkon, ale że nie jest to zbyt kulturalne to nie robię tego często. Masz na myśli jakąś konkretną sytuację?

Gość Kamisiaa
tak ogolnie pytam czy zdazyla Ci sie kiedys taka sytuacja..

Nie przypominam sobie, bo szanuję fakt, że ktoś nie pali, bo nie lubi, bo przeszkadza mu dym, bo w domu potem śmierdzi, bo to i tamto ;) Pamiętam o tym wszystkim i tak samo jak mnie on nie przeszkadza, tak dla innych może być zupełnie odwrotnie.

Gość kezorip
Nigdy bym nie byla z facetem palacym.No niestety smrod jest powalajacy.Nie pomoze mycie,guma do zucia bo i tak sie czuje ten smrod.No ale ja nie mieszkam w Polsce to mam inne przyzwyczajenia.

Gość Zwonzig
Mój chłopak pali. Na początku bardzo mi to przeszkadzało. Ale doszliśmy do porozumienia, że po prostu nie będzie palił przy mnie...

Gość Kamisiaa
ehh.. rozmawiam ciągle z moim Marcinem i on mówi że nie zrezygnuje z papierosów, bo poprostu to lubi.. i ciągle upiera sie przy swoim ;(