Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomocyKobietkiPOZYCZKA

MAMY POMÓŻCIE! POŻYCZKA

Polecane posty

Witam. Wiem, ze ten temat zupelnie nie pasuje n to forum, ale tu jest pelno kobiet ktore byc moze byly w podobnej sytuacji. Potrzebna mi kwota rzedu 1000 - 2000zl. Aktualnie nie pracuje. Mam dochody udokumentowane rodzinne 68zl oraz alimenty 500zl. Mam tez dochody nieudokumentowane. Wiecie moze kto moze mi udzielic poczyczki BEZ ZASWIADCZEN I OSWIADCZEN? Jedynie na dowod>? Prosze o odpowiedzi.

Gość lidka043
provident

Gość ksdksdjkwwe
Najgorszy jest provident :o Odsetek więcej niż samej pożyczki :o

Gość najgorszy jest fortis
wzielismy kredyt na samochód i ryczeć mi się chce. Ja chcę go spłacić a oni robią problemy i mnie do innego miasta wysyłają. Bo braliśmy kredyt w dominecie, ale teraz jest fortis. Przenieślismy kredyt do innego banku zeby móc go po ludzku spłacać, to nam przysyłają pisma ze im jakieś odsetki wisimy, a nie potrafią uzasadnić za co te odsetki. Na szczęście nowy bank zajmuje się sprawą w miare dobrze bo mnie już szarpie jak dostaje pisma z fortisu.

Provident. Chcialam 1.500 zl ale jest odmowa. W pakiecie przelew musialabym oddac 1900. Nie wiem dlaczego odmowa, wszedzie pisza ze tam daja na dowod.

Gość lidka043
no to niewiem czemu ci nie chca dac -moze dlatego ze sporo osob brala po 1 tys zl a pozniej nie splacali .

Gość wszędzie tak piszą
spróbuj na te kredyty- chwilówki, tam na prawde nic nie trzeba ale odsetki masz takie, ze ja bym nie brała.

Glowa w chmurach. Mozesz podac mi jakies nazwy? Szukam szukam skladam wnioski a pozniej doopa :( Jestem pod kreska.

Gość lidka043
moze lepiej od kogos pozyczyc ???

W chwilowkach trzeba zlozyc OSWIADCZENIE o dochodach, zarobkach..

Nie mam od kogo, mam mala rodzine, a znajomi sa mlodsi, niektorzy jeszcze szkole koncza.

Gość wszędzie tak piszą
No to chyba nie dostaniesz nigdzie bez zaświadczenia. Banki też musza mieć jakieś zabezpieczenie, zeby nie było drugiej ameryki u nas. Najlepiej pozycz od kogoś z rodziny albo znajomych.

Gość lidka043
albo zanies cos do lombardu.

Gość lidka043
tylko ze w lombardzie tez takie odsetki ze glowa boli.

Najcenniejszy mam telefon, wart 90zl :(

Gość a czemu w provident
a czemu ci odmówlili w provident?? przeciez takie reklamy ze poytrzebowala na wakacje dla syna i zjawil sie aniol konsultant providentu i pieniadze przyniosla od razu.

Nie mm pojecia babka powiedziala ze jest odmowa. Nie mam zadnej historii w BIK i zadluzen

Gość a gdzide mieszkasz
i na co potrzebna jest ci ta kasa? moze coś uda sie zdziałać......

Gość bo ta z wakacji syna
chodziła do pracy i miała zaświadczenie o zarobkach, a kredyt na dowód to tylko nazwa. polega to na tym, ze dajesz dowód (plus zaswiadczenie o zarobkach i inny dokument ze zdjęciem)

Mieszkam w woj,. dolnoslaskim. Potrzebna mi na bierzace rzeczy dla corki, wplate do zlobka, wplate na studium, leki, oplate za wysylke komputerai na jedzienie przez 1.5 miesiaca... jestem w czarnej rozpaczy ;( Za 3 miesaice dostane wyrownanie alimetow 1500zl, ale to za 3 miesiace :(

Ide do pracy od 1 wresnia, ale na 1 wrzesnia musze miec na studium i zlobek... Masakra ;(

Zapomnialam jeszcze o wizytach u ortodonty 80zl co 1,5miesiaca. Ech.

Gość moze w rodzinie popytaj
od jednego np 300zł od kogoś innego 500 i jakoś nazbierasz na te wydatki a potem oddasz jak dostaniesz wypłatę i te alimenty....

Gość oj bedzie cieeezko
takie male pozyczyki to ZADNE PROBLEMY! ja mam kreche na mieszkanie na 30 lat i spac po nocach nie moge ;( dobrz ejest poki mamy z mezem prace

Jak dla kogo, dla mnie to problem do jak nie wplace na zlobek i studium to skresla z listy a do ortodonty musze jechac na wizyte do mam aparat staly no i jesc cos musimy.

Gość nie wiem czy to dobry pomysł
a jak cos sie wydarzy i nie dostaniesz tych peiniedzy to co? Z ortodonty można zrezygnować. Od krzywych zebów się nie umiera. Na studium pisz podanie o rozlożenie wpłaty na raty. Moim zdaniem pakujesz się w szajs. Nabierzesz pożyczek, a potem z czego spłacisz jak masz taką nieciekawą sytuację?

Do ortodonty musze jechac bo aparat to nie sa zarty, ja mam powazna wade zgryzu a nie tylko prostowanie zebow. Splacic moge na pocatku pazdziernika bo ide do pracy a w polowie listopada calosc bo dostane wyrownanie alimentow. Studium jest wlasnie ratalne, co miesiac rata :( ostatecznie mge siedziec z dzieckiem w domu i zrezygnowac ze studium i zlobka ale nie bede wtedy miala jak isc do pracy ;(

Dzieki glowa w chmurach poczytam i poskladam wnioski, mnóstwo juz tego przerobilam. Szkoda, ze banki nie wierza na slowo, bo nie jestem oszustka :) pomarzyc mozna.