Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holaolaaaaaaaa

chcialam sprawdzic chlopaka i szok....:(

Polecane posty

Gość gdyby spodziewał się....
że to ty, podałby swoje imię, chyba. Zastanówmy się, czemu podał inne dane.

Gość Holaolaaaaaaaa
tez tak chcialm zrobic,poczekac do dzisiaj i sie z nim spotkac,ale w tym momencie jak podal jeszcze nr tele. to wybuchlam.nie moglam wytrzymac musialam mu to wygarnac i wojne zrobic

Gość Holaolaaaaaaaa
tylko inne imie podal,tobi- a nazywa sie tim.a reszta sie kompletnie zgadzala.nawet dupek telefon podal...

No właśnie - po co go sprawdzałaś? Nie zdał egzaminu, wpadł, a Ty jak gdyby nigdy nic nadal z nim jesteś i jeszcze trzęsiesz się o to, że Cię zostawi? Jak dla mnie brak jakiejkolwiek logiki..

Gość Holaolaaaaaaaa
nie trzese sie ze mnie zostawi,ale nie wiem jak to rozegrac zeby nie myslal ze mu to tak latwo ujdzie.

Gość sprawdzanie jest the best!!!!!
no nie dziwie się że wybuchłas złoscia. każda by się wkurzyła bo przecież to jest zdrada! ale słuchaj jeżeli chcesz dać mu szanse to ok. bądź z nim jeszcze przez jakis czas. potem zrób tak jak mówiłam. umów się z nim na sex jako inna laska i spotkaj się. to go nauczy raz na zawsze. tylko będzie gorzej jak po tym numerze nie będzie chciał już z żadną pisać. z drugiej strony to nawet dobrze bo będziesz bardziej pewna że cie nie zdradzi

Ja mialam podobna sytuacje, z tym ze zrobila to za mnie i bez mojej wiedzy moja kolezanka - sprawdzila mi chlopaka...choc w sumie bylam wtedy gowniara wiec go chlopakiem nawet nazwac nie moglam ale mimo to bardzo mnie to zabolalo, bo mowil ze mnie "kocha" a na sex z inna byl bardzo chetny...Jak dla mnie to jest NIEWYBACZALNE swinstwo.

dokładnie to jest niewybaczalne swiństwo...

Gość Holaolaaaaaaaa
oki teraz ide sie przespac,bo spalam tylko 4 h dzisiaj.odezwe sie wieczorekim po spotkaniu...zobaczymy co z tego wyniknie. najchetniej bym z nim serio skonczyla,ale nie wiem jak sobie dam bez niego rady.moje zycie toczy sie prawie tylko wkolo niego.ahhh faceci...

zawsze jest ten strach że jak się zerwie to co potem się zrobi bez tego chłopaka, albo że się już innego nie znajdzie ale będzie dobrze zobaczysz. najdziesz lepszego niz ten dupek

autorko co zrobiłas z tą całą sprawą? napisz nam prosze

Gość tak, tak
Każdy facet gotów jest do zdrady, tylko kobiety są święte. One maja tylko popierdolone w mózgach. Sprawdzanie w tym stylu co w tym topiku, to zwykłe zachowanie 12 - 15 latek. Dzieci, i wy mówicie o związkach i uczuciach ? Jak dorośniecie to wtedy pomyślicie o dorosłym życiu. A na razie sprawdźcie swoje IQ. Wynik prawdopodobnie będzie poniżej 15.

sprawdzałysmy i muszę cie rozczarowac bo jest wyzsze od twojej 15:P wspolczuje ci biedactwo :( tylko 15:( widzisz nie wszyscy sa tacy jak ty :P ale powodzenia zycze:)

Gość Holaolaaaaaaaa
a wiec spotkalismy sie wczoraj,przyszedl z bukietem kwiatow.wyjasnilismy sobie wszystko,ale doszlam do wniosku ze to i tak nie ma sensu... na koniec poszlismy na fil do kina i tak sie rozstalismy,dzisiaj pisze do mnie ale ja dalej zimna...:P i taka przez troche czasu zostane:)

a pozniej co zamierzasz zrobic? znowu go sprawdzisz?

Gość erzerezzrer
nastepna pierdolnieta idiotka facet chcial sie bzyknac z inna a ona mu wybaczy,slow mi juz brakuje ,kobieto ty szacunku dla siebie nie masz,wez sie puknij w ta glupia glowke,co ty tu wypisujesz,zdradza czy nie byle by byl ze mna,ale upadlas nisko