Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asienka3242342

CZY BEDE MIALA DWIE KLODY ZAMIAST NOG??!?!

Polecane posty

Gość asienka3242342

Ja k bede jezdzic co 2 dni około 50 km na rowerze to nie zrobia mi sie dwie klody zamiast nog ?? Chce je wyszczuplic i spalic troche kalori.. prosze o normalne wypowiedzi :)

wzmocnisz miesnie na pewno beda twarde :) jedrne to samo z posladami ja robilam swego czasu dziennie ok 40 kilosow klody mi sie nie zrobily a do tego basen dochodzil ;)

Gość asienka3242342
basen to niezbyt, myslalam o bieganiu , ale jeszcze nie wiem, bo wtedy chyba tez nogi dosc duzo pracują.. co jeśc po takim treningu?? Po tygodniu chyba juz beda male efekty prawda?? I lepiej co 2 dnni jezdzic?? Zeby miesnie troche odpoczeły.

Gość asienka3242342
ale czy to nie za duzo tak jezdzic? Bo bardziej zalezy mi na spalaniu cm , a jak mi sie tak beda te miesnie wzmacniac to moze mi jeszcze przybyc pare cm chyba :P

Gość asienka3242342
dzieki. moj chlopak mowi , ze mam nogi jak kobyla pociagowa. wiec sie boje ale tez musze tez cos z tymi pociagowymi nogami zrobic

Żeby nie mieć przyrostu cm musisz stale ćwiczyć nie dając mięśniom czasu na odpoczynek. W sensie codziennie a nie bez przerwy. Jeść możesz normalnie jeśli nie masz szczególnej tendencji do nadwagi.