Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek_milutki_1970

Co sądzicie o kimś takim jak ja ??

Polecane posty

Mam lat 40 moje zarobki netto około 2700 (stan na luty 2010) praca - w dużej instytucji finansowej prawo jazdy - brak żona - brak dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy czy ciągnie mnie do facetów - nie czy umiem naprawić pralkę - nie czy się onanizuję - niestety tak co cenię w dziewczynach - dobroć czy jestem osobą publiczną ? - w pewnym stopniu tak moje zalety - nie obgaduje innych a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie - nie jestem kłótliwy moje wady - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - czasami lubię za bardzo marzyć - nie wiem jak się odbywa stosunek seksualny - zaniedbałem pewne formy opieki nad chrześniaczką - boje się chodzić do lekarzy - jestem bałaganiarski - mówię do siebie na ulicy ---------- co o mnie sądzicie ?

Gość rumak_zdobywcy
jesteś dziwnym, patologicznym introwertykiem.

Gość spikerka1984
popie...ny jestes na mozgu i tyle.

Gość ludzie co z wami ja pier...
jak dla mnie to jestes oblesnym perwem ktory pokazuje siusiaka w parku

Gość o rety rety rety
jesteś dziwakiem i cały twój opis mnie przygnębia. żal mi się ciebie zrobiło.

Gość evela@lublin
Ty masz stany lękowo-depresyjne, udaj sie z tym do specjalisty- psychologa lub psychiaty (bez ironii)...

Gość konrad_urban...
czy w ostateczności nigdy nie przyszło ci do głowy, by iść do burdelu lub wynająć na noc pokój w hotelu, panienkę? nigdy nie miałeś przemożnej potrzeby, by noc spędzić z kobietą, napawać się jej ciałem głosem i zapachem? tu nie chodzi o śmiałość. tu chodzi o fiuta i instynkt zdobywcy

W jednym znumerów miesięcznika ,,Charaktery" znajduje sie artykuł Pani Magdaleny Kobyłeckiej Oto fragment artykułu Pani Magdy ,,Jako dziecko i nastolatka często dostawałam od ojca lanie na gołe pośladki. Choć spowodowało to, że ciągle towarzyszy mi poczucie wstydu i winy, od pewnego czasu, zwłaszcza przed snem, odczuwam potrzebę bycia KARANIA za pomocą ojcowskiego PASA. Zasypiam nieszczęśliwa, że nikt już tego nie robi. Dlaczego pragnę lania, skoro ojcowskie pasy tak bardzo mnie bolały? Myślałam, że coś ze mną jest nie tak, ale w Internecie znalazłam fora miłośników lania, których użytkownicy wręcz proszą, aby ktoś ich porządnie zbił i nawet znajdują się na to liczni chętni! Pomyślałam, że spełnię swoje ukryte pragnienia. Potrzebowałam tylko porządnego lania i nic więcej - pisze w liście do redakcji Natalia." http://nasze-choroby.pl/?act=news&news=511 ---------------------------------------------------- Przyznam się do czegoś. Ja również mam podobne ,,upodobania", fantazjuje często o tym, że dostaje od nauczycielki w szkole lanie na gołą pupe... Jestem więc masochistą.

Gość leszek@miller
jest MNIEJ niż ZEREM

Gość Totalne dno
łańcucha pokarmowego,hades życiowych nieudaczników.

Gość alalalalaa
A generalnie dobrze Ci z tym wszystkim???

Gość alalalalaa
No pisz Pawełek bo ciekawy jestes!!!