Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulamaluda

Nie chce mieszkac z jego rodzicami

Polecane posty

Gość ulamaluda
I caly czas tylko pada pytanie jaka mialam wyplate w tym miesiacu (chuj ja to obchodzi )

Gość ooooonaaaaaaa
JA 3LATA KŁOCIŁAM SIE Z TEŚCIOWĄ I TERAZ JUŻ TROCHĘ DOJRZAŁYSMY DO WSPÓLNYCH RELACJI:p TEZ BYŁY WOJNY, OBGADYWANIE ...MILI LUDZIE,KTÓRZY ZAWSZE COŚ DONOSILI.. POMOGŁY SPOTKANIA W CZTERY OCZY, A BYŁO ZE 4...KAWA NA ŁAWE+OSTRA KŁOTNIA I JAKOS SIE 'DOTARŁO':p A MIŁE PLOTKARY OLEJ,NIECH ZYJA SWOIM ZYCIEM

Gość ooooonaaaaaaa
I caly czas tylko pada pytanie jaka mialam wyplate w tym miesiacu (ch*j ja to obchodzi ) TO JEJ TO POWIEDZ!TAK JAK PISZESZ NAM INACZEJ JUZ MOZESZ ROZSTAC SIE Z TYM SWOIM

toksyczna teściowa Ci sie szykuje. w takiej sytuacji absolutnie nie zgadzaj sie na wspólne mieszkanie. do mniczego dobrego to nie doprowadzi, ew. do waszego rozstania.

Gość hmuyyyyyyyyyyyyy
Ty nie masz jeszcze tak zle, ja musze mieszkac z przyszlymi teściami i siostra chłopaka w bloku, do siostry non stop ktos przylazi, zreszta ta siostra wciaz przesiaduje u nas na kompie, wszyscy sobie wchodza, bo sa u siebie a ja zero prywatnosci, intymnosci, łazienka zajęta stale, to jakis koszmar, a ja jestem taka osoba, która ceni sobie spokój i chciałaby od czasu do czasu pobyć sama... tesciowa jest okropnie zrzędliwa i upierdliwa! teść tak samo, zwłaszcza ze lubi popic!!! w co ja sie wpakowałam.... najgorsze że nie mam gdzie wrócic narazie ale jak moja sytuacja finansowa sie ustabilizuje to spierdalam z tego disneylandu !!!

Gość ulamaluda
hmuyyyyyyyyyyyyy czemu nie masz gdzie wrocic ? To ja powinnam mojego po stopach całowac :D:D

Gość hmuyyyyyyyyyyyyy
juz zakładałam topic, w którym się żaliłam... jak chcesz to poczytaj sobie jak mam zajebiście... tam pisalam nizej cala sytuacje materialną, bo w temacie jest tylko że nam sie nie uklada. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4561902 w dodatku powiem ci, że fajnie masz że twój robi remont, bo mój uważa że to niepotrzebne i że można zyc z starymi meblami do konca życia!

Gość ulamaluda
Do tego ten moj chyba sie obrazil na maksa za ta wczorajsza dyskusje bo dzisaj caly dzien sie nie odzywa

Gość ulamaluda
tak juz chce widziec te meble z jego gustem :D:D:D bo przeciez wybiera je sam

Gość hmuyyyyyyyyyyyyy
no to faktycznie moze byc kiepsko ;)