Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelieeeeee

Widziliscie film z polska kandydatka na miss?

Polecane posty

o jaaa pier dole... ! wychodzi na to ze jakies 90% spoleczenstwa zna perfekcyjnie jezyk angielski! bo sie uczyli od podstawowki ! wiekszej glupoty nie slyszalam. sie poligloci znalezli, z koziej dupy.;/ zal wam dupska sciska. laska jest bardzo ladna i stara sie przynajmniej,gdzie jest napisane ze kandydatka na miss musi biegle znac angielski?? ona jakos sobie radzi, i git. tak na marginesie to jest konkurs pięknosci a nie znajomosci jezykow obcych. najlatwiej to krytykowac zza monitora,kazdy cwany i kazdy oczywiscie biegle wlada angielskim,tak tak;/

Gość amelieeeeee
Skoro uwazacie skrytykowanie czyjegos marnego poziomi nie tylko angielskiego, ale ogolnie wypowiedzi za zalosna zazdrość - to pozostaje mi Was wspolczuć. I bez obaw - nie skoczę:) Chociaz sluchajac wypowiedzi naszej miss - miałam chwilami ochotę - ze wstydu;)

Gość cheri cheri lady
a kto bedzie patrzył na jej wypowidz? Bedą patrzec na cycki, figure i twarz- bo to konkurs pieknosci , a nie mistrzostwa we władaniu jezykiem angielskim

Gość estrnged333
Ludzie ogarnijcie się. W jakiś sposób ona reprezentuje nasz kraj, a z tą znajomością języka robi z siebie pośmiewisko. I zazdrość nie ma tu nic do rzeczy. Ktoś mądrze powiedział: miss świata powinna mieć klasę.

Gość amelieeeeee
nie chodzi o BIEGŁE władanie. Chodzi o nauczenie się chociaż na pamięc odpowiedzi na kilka banalnych pytań, ktore z pewnoscia znala wcześniej. Nawet na tyle sie nie wysiliła. Pieprzyć płynność i kwiecistość wymowy - nikt tego nie wymaga. Chodzi tylko o błędy na poziomie podstawowki, a to juz jest przesada.

Gość the perfect pervert
derektore, ja jestem na tak! Spotkajmy się wszyscy (wraz z autorką) na spikerii i tam dowiemy się jaka jest prawda o autorce ;)

a ty amelieee, czy jakos tak, jesli wg ciebie, ktos kto nie zna obcego jezyka jest pusty , tepy i glupi to tylko i wylacznie TY jestes tu zalosna. "jezyk miedzynarodowy", a ciekawa jestem czy mialas okazje kiedykolwiek uzyc w praktyce tego swojego doskonalego angielskiego. tepa zazdrosna strzalo.

Gość amelieeeeee
estrnged333 - nie wierzyłam, ze znajdzie się ktos z podobnym zdaniem, bylam przekonana, ze dla kazdego tutaj ta znajomosc angielskiego i poziom wypowiedzi jest wystarczajacy. Dokladnie! Ona robi z nas posmiewisko!

Gość szczera prawda dla ciebie
jeszcze jedno amelie - gdybys byla ładna i fajna bys nie pisała tu , proste. ładne laski wklejają swoje foty ewentulalnie mają zycie poza netowe, ty próbujesz szukać negatywnych cech w osobie której zazdroscisz , zalosna i nidojrzała jestes :o znaj sobie angielski paszteciuchu wstretny po to by myc gary w UK , on nie zna angielskiego a moze chodizc w pieknych sukniach i koronie, wiec ty jestes mniej warta niż ona

Gość amelieeeeee
nigdie nie napisałam, ze jak ktoś nie zna angielskiego, to jest "pusty". Napisałam, ze osoba, która reprezentuje jakiś kraj i zostaje jej zadanych kilka banalnych pytan - powinna się nauczyc odpowiedziec na nie poprawnie, bo w przeciwnym wypadku jest zenujaca. Nie rozumiem po co miałabym komukolwiek tutaj udawadniac moja znajomosc angielskiego. Zwlaszcza osobom, dla ktorych poziom naszej miss jest calkiem w porzadku, jak na miedzynarodowy konkurs:)

Gość amelieeeeee
ladne laski wklejaja swoje foty - :) przezabawne:) . Ciekawe jest to, ze wszyscy wiedza lepiej ode mnie jak wyglądam, gdzie jestm i co robię:) Na wypowiedzi niektorych z Was po prostu nawet nie ma sensu odpisywac:)

Gość amelieeeeee
btw - dzieki chodzeniu w pieknych sukniach i koronie ktos jest wiecej wart od drugiej osoby? Z KIM JA TUTAJ W OGOLE ROZMAWIAM?? szok:)

nie napisanas??? a to niby o czym jest???? "A obrona kobiety, która duka w jezyku miedzynarodowym, mimo, ze miala szanse sie przygotować jest zenujaca i swiadczy tez o Waszym poziomie. Potem faceci zakladaja tematy, jakie te kobiety głupie i tepe, mysla, ze kazdy facet leci tylko na zgrabny tylek - chyba tak jest, ze sa glupie, skoro bronią kobiety, która ma problemy z wypowiadaniem się, a nawet faceci jej bronią wiec chyba faktycznie cenicie tylko urodę" wez skoncz kobieto pisac na ten temat bo pokazujesz tylko swoja glupote i zawisc.

Gość estranged333
Naprawdę nikt od dziewczyny nie wymaga aby mówiła bezbłędnie. Jednak takie błędy są nie do przyjęcia- cała wypowiedź traci jakikolwiek sens.

Gość amelieeeeee
juz sie odnislam do Twojego zaproszenia, wystarczy czytac.

Gość amelieeeeee
jestem pod Waszym wielkim wrazeniem:) poprawiliscie mi humor:)

Gość Futro szminka i brylanty
Gdybyś tak dobrze znała angielski to by nie było problemu żeby spotkać się na spikerii ;) hehe widać jaka z ciebie ynteligentna dziewczyna

Gość smakowity owoc mandragory
Jak to obejrzałam to też było mi wstyd. Jest piękna i nie dorównuję jej urodą, ale reprezentuje poziom typowo plastic-fantastic, nie oszukujmy się. Jej wypowiedzi są żenująco głupie, a osobom, którym nie przeszkadza jej angielski pewnie sami go nie znają!!! Wenezuela rzeczywiście o niebo lepiej wypadła, tak samo chyba nawet Zambia... wstyd mi:o

Gość estranged333
Ja wejdę na tą spikerię się pochwalić:P Jeśli masz szansę przygotować się do czegoś, aby dobrze wypaść, a tego nie robisz i się kompromitujesz, to jak to o Tobie świadczy?

Gość smakowity owoc mandragory
W ogóle nie rozumiem - czemu faceci na (kobiecym) forum tak zaciekle bronią tej pustej lali?!?! Jak w życiu :P

dyrektore, masz rację, wszechstronnie wykształcona poliglotka, do tego piękniejsza niż miss świata, która ma tyle hobby i zainteresowań (a do tego jeszcze znajduje czas na odrzucanie błotem innych), BLONDYNKA ;), z nieziemskim poczuciem humoru i pozbawiona kompleksów, rzeczywiście nie musi nic nikomu udowadniać. A cały temat założyła, by wyrazić swój smutek, który ogarnął ją po obejrzeniu kandydatki from Poland.

Gość kowalska_janina
Panowie mają rację. To jest konkurs MISS. Tu wybiera się najładniejszą laskę. Niepotrzebne to ich piotolenie o tym, że kochają zwierzęta i pragną uratować świat. Wygra ta, która ma najlepszy wygląd lub da dupy komuś ważnemu. Takie czasy :> Zresztą nasza Marysia sobie radzi, pytania są naprawdę dziecinne. Moim zdaniem oprócz pięknej buźki, ma też ciekawą osobowość i wzbudza sympatię.

dyrektore, bez obaw ;) w tym temacie jestem po twojej stronie... A autorka to chyba już się zmyła z tego temate?

Gość iksowa
HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO ZA ZAL.PL