Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelieeeeee

Widziliscie film z polska kandydatka na miss?

Polecane posty

Gość amelieeeeee

Matko, ja właśnie zobaczyłam, ta kobieta startuje w wyborach Miss Universe. Wszystkim kandydatkom zadawane sa takie pytania. To, co zaprezentowała nasza kandydatka to dno i żałość. Żenujaca znajomośc jezyka angielskiego, połączona kretynskimi odpowiedziami. Jest mi wstyd, ze ktoś taki reprezentuje moj kraj, nawet na tak głupich wyborach. Obejrzyjcie filmik. http://w676.wrzuta.pl/film/3FYRqXcJK1B/miss_universe_-_polska

Gość the perfect pervert
Ej no... nie jest tak źle! Przynajmniej ma poczucie humoru i nie traci czasu na najeżdżanie innych lasek w Internecie :p

Gość amelieeeeee
Poczucie humoru na poziomie osła, a ja nie najeżdżam na laski, ale na kobiete, która ma reprezentować mój kraj. I wierzcie mi, ze reprezentantki innych krajow wypadly o niebo lepiej. I prosze mnie z tą panią nie porownywać, bo mnie to żenuje.

Gość Ktoś trafił w sedno
hahahaa "boy who with me go to the makdonald" :o :o :o żenada to fakt, ale w sumie miss to miss, nie bulwersuje mnie jej angielszczyzna, cieszy mnie że jest ładna:) nawet bardzooo :) a wy byscie woleli żeby poszła jakaś paszteciara która zna 20 języków i skonczyla 2 gfakultety ogranicje sie ;/

Gość the perfect pervert
Wiesz no... to może sama spróbuj swoich sił jako kandydatka na miss... pokaż całemu światu jaka jesteś zabawna, piękna i inteligentna, wtedy pogadamy ;)

Gość Ktoś trafił w sedno
mi sie jedynie nie podoba to jak nie umiała naśladować odgłosow :o no owcę chyba nie aż tak cięzko i krowe :/ a ona jakos tak jakby pierwszy raz w zyciu :o

Gość lubieżny murarz
ładniejsze od niej nogą z łóżka wypychałem, kudy jej tam do p. Doroty Wellman

Gość amelieeeeee
:) znam wiele pięknych kobiet, które sa po studiach, lub w trakcie i biegle mowią przynajmniej po angielsku, przecież tego języka uczymy się już od podstawowki, a pytania są tak banalnie proste, ze chyba edukacja na poziomie skonczenia liceum wystarczy, aby poprawnie na nie odpowiedziec. Nie oczekuje kwiecistej wymowy, ale chociaz POPRAWNOSCI. Jest ladna i co z tego. Wszystkie kandydatki tam sa piękne. I maja więcej w głowie;) da się. Nie sprobuje swoich sil w konkursie miss, poniewaz wiem, ze sie do tego nie nadaje - znam swoje wady. A ona wystarrtowała wiedząc na co się pisze, więc teraz powinna nieść to brzemię z godnością, a nie ośmieszać nasz kraj, zwłaszcza, ze filmiki wygladaja na nagrywane wczesniej, nie są z zaskoczenia. Zapewna miala czas na przygotowanie sie i nie bylo stresu - poniewaz to nie sa same juz stricte wybory, gdzie stres moglby ja usprawidliwic.

Gość amelieeeeee
nie skrytykowalam tej pani za wyglad, a za niezaprzeczalnie kiepskie wypowiedzi, wiec nie widze, gdzie tutaj moja zazdrosc.

Gość lubieżny murarz
ale jakby w tych wyborach nie o intelekt lotto. a o zgrabną cipkę

Gość the perfect pervert
Nie każdy uczy się angielskiego od podstawówki. Ja na przykład miałam niemiecki i w tym języku mówię biegle. Może ona też. Jest radosną, pogodną i piękną kobietą, myślę, że ma dużą szansę na wygranie tego konkursu :) Autorko, piszesz, że znasz swoje wady. Więc może zajmij się ich minimalizowaniem zamiast krytykować bezpodstawnie innych! ;)

Gość bella z coffeiną
angielski zero..a ta różowa sukienka..ohyda..kolejna niunia głupia w różu. śmieje się jak głupia do sera...missuniwersum powinna miec klasę. ta jest za dziecinna. jak siksa 16 letnia się śmieje. Nie wygra. Chyba, że obciągnie komu trzeba:D otro ale prawdziwie. A styliści mogli ją ubrac w żółta sukinię, w niebieską..ale nie w malinę:O

Gość amelieeeeee
prawdę mówiąc - nie wiem jak mówią sportowcy. Po prostu nie mogę uwierzyć, że jej poziom błędów jest dla Was tutaj normalny. Ona miala czas na przygotowanie sie! Jedyne szczeście, ze w tym konkursie chodzi o urode głownie, ale nie oszukujmy się - i tak jak zawsze Polka nie zajmie zadnego miejsca, a tutaj ddatkowo nas skompromitowała. Spojrzcie na miss Venezueli - tez nie ma cudów, ale da się jej słuchać, a w jej wypowiedzieć widac choc trochę intelektu. http://w397.wrzuta.pl/film/2Vz7jwzwTrO/miss_universe_-_wenezuela

Gość bella z coffeiną
jest polką..ale na siłę stara się byc amerykanokom..widac, że naśalduje..te ruchy smianie się..okropnosc.

Gość amelieeeeee
po 1. - nie ma zadnych szans na wygranie, spojrzmy prawdzie w oczy i nie rozbawiajcie mnie. Juz nawet nie chodzi o jej angielski. o 2. - nie krytukuję BEZPODSTAWNIE. Mam jak najbardziej podstway, a nawet prawo, gdyz ta pani nie jest anonimowa osobą, a kobieta, ktora reprezetuje moj kraj:) Wspolczuje nieznajomosci angielskiego, choc podstawowej. W dzisiejszych czasach to naprawdę nieciekawie:)

Gość bella z coffeiną
na maturze są podobe pytania:) scenka do opisania. jak ona maturę zdała? tam też stres itp..na co zdała? jak na 5..to chyba za tyłek ma taką ocene.

Gość bella z coffeiną
wenezulea lepiej, dojrzalej. Robot super:) Kiedys to faktycznie były ładne kobiety..teraz są brzydkie i głupie...poziom konkursów coraz gorszy..I śmieją się jak głupie do sera.

Gość the perfect pervert
Hmmm... Może nie krytykujesz bezpodstawnie, za to na z pewnością wyciągasz bezpodstawnie wnioski. Czy ja gdzieś napisałam, że nie znam angielskiego? Nie! To ja współczuję braków w czytaniu ze zrozumieniem ;)

Gość amelieeeeee
Ja osobiście mówię biegle, nie tylko dlatego, ze uczyłam sie od podstawowki:) Urodą uwaam, że mogę jej rownać bez większych problemów, podobnie jak wiele Polek, które widuję na ulicach. Nie ma sie co oszukiwać - Polska nie Niemcy - mamy naprawde wiele pieknych kobiet, a reszta juz zalezy od gustu - jeden woli blondynki, inny, szczuple, inny grubsze, jeszcze inny rude lub piegowate. Ja mam zdecydowanie inny typ urody niz ta pani - jestem jasna, blada blondynką, aczkolwiek nie uwazam, abym byla od niej brzydsza:) I nie powoduje ona u mnie zadnych komplexow.

wez sie ameliee ogarnij ! ZAZDROŚCISZ JEJ i sie nie wypieraj taka jak ty to może siedziec na kafeterii i zostać miss sprzedawczyn albo miss jakiejs tam kafeterii :o ta laska byla miss polonia , w kazdym razie jest piękna!! coś już osiągnęła, zostań miss za rok a wtedy bedziesz mogla krytykować innych

Gość cheri cheri lady
ameliee ale ty naiwna jestes. To wybory miss- tam rzadzi uroda- a reszta to sprawa bardzo drugorzędna. Ona ma urodę- jest bardzo zgrabna, pekny usmiech, zadbane zęby, piekna twarz i włosy. A kolor jej sukienki podkreslał opalenizne. Ludzie patrza na powierzchownosc- ona ma duze szanse,żeby wygrac.

Gość amelieeeeee
a czy ja napisałam, ze wspolczuje Tobie? nie, chodzilo mi, ze wspolczuje naszej kandydatce. Wiec Ty czytaj ze zrozumieniem:)

Gość cheri cheri lady
poza tym dziewczyna na pewno sie stresowała przed kamerą, w koncu to wybory miss universe. Polacy powinni wspierac takie osoby, a nie krytykowac. Swoich rodaków nalezy dopingowac. a Ty Ameliee jestes zazdrosnym bladym bazylem z wypłowiałym blondem i tyle.

Gość to wszystko zależy...
amelieeeeee Nie będę próbowała nawet porównywać Cię do Marysi, bo do pięt jej nie dorastasz. Także o to nie musisz się martwić :) Ona ma przynajmniej jakieś życie, o niebo ciekawsze nić Twoje, bo Ty spędzasz je na pluciu jadem na forach internetowych. Chciałabyś być na jej miejscu, ale niestety, za wysokie progi.

Gość the perfect pervert
Widzisz, piszesz w taki sposób, że trudno powiedzieć do kogo w danym poście się zwracasz - stąd nieporozumienia ;)

Gość cheri cheri lady
gdybys nie miała kompleksów nie załozyłabys takiego durnego tematu. Jaki Ty poziom reprezentujesz,że musisz sie dowartosciowywac krytykowaniem? To,że uczyłas sie angielskiego to nic nie znaczy. mozna miec z niego same 5, a w anglojęzycznym kraju sie nie dogadac. Moze ona w szkole miała inny jezyk?

Gość amelieeeeee
:) jesli glownym argumentem tutaj jest fakt, e podobno jej zazroszcze, to wszelka dyskusja nie ma sensu, gdyz nie jestem w stanie nikomu udowodnić, ze bynajmniej - nie zazdroszczę, bo nie mam czego:) Nikt mnie nie widział, ale sami znawcy;) Wmawianie mi zazdrosci, nie majac pojecia kim jestem i jak wygladam, jest zabawne:) A obrona kobiety, która duka w jezyku miedzynarodowym, mimo, ze miala szanse sie przygotować jest zenujaca i swiadczy tez o Waszym poziomie. Potem faceci zakladaja tematy, jakie te kobiety głupie i tepe, mysla, ze kazdy facet leci tylko na zgrabny tylek - chyba tak jest, ze sa glupie, skoro bronią kobiety, która ma problemy z wypowiadaniem się, a nawet faceci jej bronią wiec chyba faktycznie cenicie tylko urodę. Ani razu nie napisałam, ze jest brzydka. Ba! jest ladna! Ale nie zmienia to faktu, ze jej wypowiedz byla zalosna.

Gość amelieeeeee
nie napisalam, ze jestem ladniejsza. napisalam, ze mogę się z nią rownać. Zupelnie nie rozumiem co z tym zabawnego, biorąc pod uwagę, że nikt mnie nie widział:)

Gość cheri cheri lady
jesli chcesz zebysmy ją skrytykowali, a ciebie wyniesli na piedestał, to wrzuc swoj filmik jak gadasz po angielsku, i zrób sie na bóstwo jak ona:) wtedy bedzie łatwiej zweryfikowac, czy masz racje:)