Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kai.ero

Dług a windykator dobil mnie dzis

Polecane posty

Gość aj jajajaja
a jak nie płacisz rat za uto to tez ci go zabiorą nawet stary ,potem jest przetarg itd itp na takich jest sposób na litość to mozesz brac księdza

Gość aj jajajaja
auto miało być

Gość Ups..........
Sygma bank- od nich jak najdalej!!!

Gość taka ja ha
" masz racje ,nienawidze ludzi którzy próbuja brac na litośc innych swoja choroba ,tak samo jak te pie**olone samotne matki robia z siebie takie biedne bo same chowaja bachory ja sie pytam po jakiego ch*ja dawała d**y jedna z druga a teraz oczekuje litości od społeczeństwa cory nie chory zobowiazania ma a dlaczego nie odda tego komputera skoro nie stac na raty? byłoby po problemie ale nie teraz biednego człowieka z siebie robi dziadostwo nie społeczeństwo" Dupy to twoja pierdolona matka na boki dawała i spłodziła takiego skurwysyna jak ty... i dziadostwem ciebie kurwo można nazwać! każdemu może się noga powinąć i trzeba dać człowiekowi szansę...

Gość granband

Nie martw się, trzeba być uczciwym na tym świecie, miałem podobną  sytuację z firmą Eos Ksi gdy byłem zadłużony, pomogli mi wszystko wypełnić i cała rozmowa przebiegła w pomyślnej atmosferze. 

Gość Qatarek
Dnia 18.07.2019 o 13:43, Gość granband napisał:

Nie martw się, trzeba być uczciwym na tym świecie, miałem podobną  sytuację z firmą Eos Ksi gdy byłem zadłużony, pomogli mi wszystko wypełnić i cała rozmowa przebiegła w pomyślnej atmosferze. 

Eos bardzo dobrze podchodzi do klientów, wiedzą że człowiek ma ciężką sytuacje i wykazują chęci pomocy, to jest najważniejsze.

Gość RaroMan
Dnia 24.07.2019 o 13:42, Gość Qatarek napisał:

Eos bardzo dobrze podchodzi do klientów, wiedzą że człowiek ma ciężką sytuacje i wykazują chęci pomocy, to jest najważniejsze.

Na dodatek są skuteczni w tym co robią, mi pomogli kilka miesięcy temu rozwikłać i rozprawić się z moją sytuacją finansową. dzięki nim nie jestem jjuz zadłużony.

Gość CGKTGK
Dnia 5.08.2019 o 11:25, Gość RaroMan napisał:

Na dodatek są skuteczni w tym co robią, mi pomogli kilka miesięcy temu rozwikłać i rozprawić się z moją sytuacją finansową. dzięki nim nie jestem jjuz zadłużony.

Tak, potwierdzam, nie ma się czego bać. Gdy zadzwonią do Ciebie to porozmawiajcie na spokojnie i na pewno dojdziecie do porozumienia, w moim przypadku też tak było.

Gość IkonLA

Co się stało? ja mam same przyjemne wspomnienia z windykatorami, na przykład w EOS ksi pomogli mi rozwiązać wiele spraw.

Gość minia

Hej nie poddawaj się. Może ponegocjuj troche więcej czasu itp. U mnie np. w eos bardzo człowieczo podeszli do spawy. Pomogli mi wyjśc na prostą 🙂

Gość Konstantyn
Dnia 28.09.2019 o 00:01, Gość minia napisał:

Hej nie poddawaj się. Może ponegocjuj troche więcej czasu itp. U mnie np. w eos bardzo człowieczo podeszli do spawy. Pomogli mi wyjśc na prostą 🙂

noo, mi też pomogli zadzwoń do nich na pewno Ci pomogą, nie ma co zwlekać.

Gość azer

akurat u nich kompromis jest priorytetem. EOS ksi to synonim dobrej jakości

Gość Endet

Płać zaległości pieniężne to problemów nie będzie, przecież to logiczne, mi pomogli z eos ksi z tego co pamietam.

Gość kofik

nie boj zaby, windykatorzy są od tego żebyś wyszedł na prostą z bagna, EOS KSI pomaga polecam

Gość pro_fesor

Nie ma co się przejmować tylko EOS KSI jest najlepszą firmą, dba o swoich klientów, cycuś malina szparka wadzina 😘

Gość Stach

Ja patrzę na firmy windykacyjne tak: są od tego by ściągać długi a nie by pomagać ludziom wprost. Ma być wilk syty i owca cała. EOS Ksi się zajmował długiem mojego syna, który to sobie wziął chwilówkę, której nie spłacił i nie poprosił o pomoc. Młody chłopak 21 lat wówczas i wtedy spotkał się z ludzkim traktowaniem, a nie tak że jesteś zwykłym dłużnikiem(poniżająco) i płać bo inaczej telefony wizyty i sąd. Tak się nie podchodzi do człowieka

Gość maxo123

A ja głupi bałem się eos bo się tyle złego o nich naczytałem a to nieprawda. Bardzo sympatyczni ludzie skłonni dojść do porozumienia 

Gość Romanec

Windykator? Pewnie jakiś nielegalny akurat Ci się trafił, Ci z eos KSI akurat działają legalnie i pomagają ludziom

Gość kiaputen

wundykacja taka jest, oczywiście jeżeli uprawia się ją nielegalnie to trzeba uważać. Mi pomogli z EOS KSI.

Gość Gierma

ehh u mnie było dosyć podobnie, ale z czasem przekonałem się do windykacji, nie są tacy źli, szczególnie że dzięki nim wyszedłem z długów, pani z eos zadzwoniła i dogadaliśmy się co do warunków

Gość mariam

Już myślałem że eos to jacyś oszuści. Uspokajacie 🙂 Mam nadzieje że mi pomogą...

Gość Reion

wydaje mi się że miałem gorszą sytuacje, ale no nie będę się w tej kwestii wypowiadać, mi pomogli z eosa.

Gość witcher142

To dobrze że są tacy windykatorzy jak eos co mają serce i trochę empatii do człowieka. Czasami każdego może dopaść nieszczęście.

Gość anoman

windykacja nigdy nie jest przyjemna, ale trzeba zadbać o to żeby przynajmniej przebiegła jak najbardziej profesjonalnie i dobrze, wlasnie ja mialem stycznosc z eos ksi i tak bylo 

Gość gordon

również mam pozytywne wspomnienia z eos ksi, potrafią dobrze zorganizować całą swoją pracę.

Gość herman

windykacja windykacją, ale warto się zaznajomić jak wygląda prawidłowy jej proces, u mnie było całkiem normalnie a wszystko przez to że mi pomogli z eos ksi

Gość kasia

ja również mam pozytywne doświadczenia jeśli chodzi o eos ksi, na początku byłam przerażona, gdy okazało się, że dzwoni do mnie firma windykacyjna, jednak pan okazał się bardzo pomocny i miły, wystarczyło dosłać dowód wpłaty

Gość Grabar3

powiem wam tak, u mnie to było to było pozytywne doświadczenie, profesjonalne usługi z eos ksi jednak są prawdziwe.

Gość kannati

sprawy winykacji nie zawsze są łatwe, dlatego lepiej spkonsultować się z profesjonalną firmą taką jak eos ksi, na pewno pomogą Ci w spłacie dlugów.

Gość taro

ja  wam powiem że z perspektywy czasu nauczyłem się szanować zawód windykatora, pomogli mi z eos ksi i wiem że to naprawdę ciężka praca.