Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moja mama ma rację... ?

czy moja mama ma rację... ?

Polecane posty

Mieszkam w malej miejscowosci ...chłopak zaprosił mnie na wesele,wiec postanowiłam kupic sukienke ,poniewaz zadnej nie mam...postanowilismy z moim chlopakiem ze pojedziemy do większego miasta, tam jest większy wybor i cos znajdziemy.Matka dala mi 200 zł na sukienkę,kosmetyki. Dziś wrocilam z sukienką z zakupow...i zaczely się jej pretensje ..JAK MOGLAM KUPIC SUKIENKE ZA 160 ZŁ.Zaznaczam ze cala kwota byla do wydania dla mnie.'' moglam kupic za 120 zl a nie za tyle ,jestem glupia,i on glupi ze jezdzi ze mną ok 57 km za sukienką...nie chciałam się klocic ale sie zdenerwałam skoro dała pieniądze to co jej chodzi?Nie bylo sukienki za 120 zl..ta ktora byla dla mnie odpowiednia kosztowala 160...i teraz się nie odzywa..nie wiem co robic ...oczywiscie jak zwykle czuję się winna.Nie jestesmy bogaci i dlatego mam poczucie winy..ale to 200 zl bylo dla mnie na zakupy więc nie rozumiem..Ona sama kazalami wszystko wydac....

Gość mam rozwiazanie
powiedz, ze zartowalas ze kosztowala tak naprawde 120zl i bedzie spokoj :)

Gość ...CCC.
Twoja mama nie ma racji.Skora przeznaczyła 2 00 zł .to o xco jej chpdzi???

eh ona juz na to nie podzie..mysli ze tak prosto znalezc tanią sukienkę i odpowiednią ..

nie mam pojecia..powiem Wam ze się zdenerwowałam ,coś tam krzyknełam..mam wyrzuty sumienia.;/ ale co zrobię jak ona ma takie pretensje..

Gość mam rozwiazanie
powiedz ze skoro tyle dala to myslalas ze mozesz tyle wydac, powiedz ze to jej wina ze nie powiedziala za ile masz kupic

mowilam jej ze moze sie cos trafi tanszego a moze za 150.. ale odpowiednia byla za 160 zł..

i jeszcze gadka ze jezdzi chlopak tak daleko ze mną za sukienką.[czyli jest głupi wg niej].nie jej samochod,ani paliwo,on sam chciał...

up

;/