Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KObietaNaSkrajuZalamania

Piersi Czy powinnam zrobic operacje Powiekszenia Biustu?

Polecane posty

mialam piersi o póltora rozm wieksze ale ostatnio schudlam i poszlo z piersi zastanawiam sie nad operacją jak myslicie? http://www.voila.pl/276/cac7l/

Gość jesteś psychiczna
Masz bardzo ładne piersi (normalna wielkość i ładna kondycja i kształt). Jak z takiego powodu jesteś "kobietą na skraju załamania", to gratuluję głupoty :O Poza tym operacja jest ostateczna, a myślisz, że do końca życia będziesz miała tę samą wagę? Pewnie jeszcze nieraz przytyjesz i piersi znów się powiększą. Naprawdę żenujący temat.

Ależ autorka chciała się tylko dowartościować i nie wiedziała jak zacząć.Autorko masz ładne cycuszki,dasz się nimi pobawić?

Gość Ljdoehwfelk
Ja jestem prawdziwy i boski Kristiano Rolando i w zyciu bym nie chcial dziewki z takimi powiekszonymi pierśmi. Najlepsze to te oryginalne i sprezyste. Powiekszajom sobie biusta tylko te ktore maja obwisle i chca byc kurewkami.

Gość taka sobie jedna dziewucha
o boziu normalne srednie piersi ja mam takie jak Twoje i nosze rozmiar 65 D/E w biustonoszu na prawde dobrze sie prezentuja i w odniesieniu do calosci sylwetki wydaja sie dosc duze

wcale nie chcialam sie dowartosciowac naprawde mam kompleks z tego powodu i bardzo chcialabym sobie powiekszyc do rozm c ale przeraza mnie troche sama operacja i jestem zaskoczona ze mogą sie podobac

65D?! wow ja kupuje staniki 70B

Gość kupuje staniki b
przez co spłaszcza biust i marudzi, a cycki ma spoko, a nawet bardziej

http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html tu sobie policz Twoj rozmiar pod biustem mierzymy bardzo ciasno w biuscie luzno chodzi o to zeby biustonosz mocno sie trzymal byl ciasny ale miseczka zeby byla duza i obejmowala cala piers zbierejac ja do srodka i podnoszac masz takie piersi jak ja rozjezdzajace sie pod pachy wiec bez biustonosza moga wydawac sie male ale odpowiedni cycnik i zobaczysz ze sa calkiem calkiem :)

ok dzieki policze sobie:)

tylko potem pochwal sie co ci wyszlo ;)

Gość ale ty głupia jesteś.
jeden temat ci nie wystarczy po co tak zaśmiecasz kafe?

Gość trusiiii
trusi jestes ogorkiem :p 🖐️

wyszedł mi 65 C! NIEWERZE!!!:)

heheh widzisz wcale nie sa takie male ale odrazu ci powiem wiekszosc firm zaczna szyc od 70 wiec 65 C bedzie ci ciezko znalezc i zaproponuja ci 70 B :( tak jak mnie proponuja zamiast 65 D/E to 70 D badz 75 C niestety i potem piersi sie rozlaza opadaja ehh szkoda gadac ja kupuje 65 D/E w ciucholandach za grosze biusotnosze angielskich i kanadyjskich firm w Polsce nowe tez sa dostepne ale w cenie ok 150-200 zl

Gość a jjaaaa
Dziewczyny ten przelicznik jest jakiś dziwny mnie wyszło 75 J :-D a mam C D zależy od firmy

może na allegro bedzie mozna znalezc w tych rozmiarach

Gość a jjaaaa
No bez przesady one są takie D ale J :-o Dlatego piszę że jakiś dziwny ten przelicznik

a jjaaaa nic nie jest dziwne poprostu przyzwyczailas sie do tej falszywej rozmiarowki ktora nas karmia szyja tak a nie inaczej bo tak jest taniej prosciej wola uszyc jak najwiecej 70 i 75 z miska BCD i w to wcisnavc kazda kibiete a czy to do niej pasuje jest do niej korzystne juz nie wazne