Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzebra

stracilam prace....zalamka

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzebra

zyc mi sie juz nie chce dobija mnie to ze wszedzie znajomosci:(

pamiętaj, że na układy nie ma rady...też przez to kiedyś przechodziłem, ale w końcu znalazłem swoje miejsce na które ciężko pracowałem :) głowa do góry:)

Gość nie ma sie co lamac
Mnie wylali za nic tydzien temu i zyje!! Nie ma sie co lamać:) To tylko praca:)

Gość PaulaPaola
A skad jestes>> z Łodzi?? mogę ci pomoc...

Gość zzzzzzzzzzebra
tylko?jak ja mam sie utrzymac , jestem sama, za kuroniowke 4oozl?????:9 mam ochote sie zabic:( na mojemiejsce wzieli corke prACOWNICY:(

Gość zzzzzzzzzzebra
nie , nie z lodzi........

Gość znajomościu to tylko
jak się nie ma kwalifikcacji.

Gość PaulaPaola
szkodaa skad jestes>?? jakas praca biurowa cię interesuje?? na sluchawkach np?

Gość gvycffrc
Pamietajcie. Nie przesiadujcie na kafeterii jak jestescie w pracy, bo pozniej sa takie skutki.

Gość zw
a skąd? jaka to praca była?

Gość zzzzzzzzzzebra
jestem z zachodniej polski teraz to kazda praca mnie interesuje

Gość zzzzzzzzzzebra
w biurze

Gość PaulaPaola
no dobra z zachodniej polski, a miejscowosc? Bo u mnie w pracy mamy taki portal dla pracowników i jest tam sporo ofert pracy, raczej na dostanie się komukolwiek od tak sobie z zewnatrz jest trudno, dlatego trzeba miec znajomosci by nawet ktos to cv wysłał.... ja pracuje w erze na sluchawkach, jedyne biura takie telefoniczne sa w w lodzi i w wawie. ale sa tez punkty sprzedazy, era oferuje dobre warunki i dba o pracowników

Gość zzzzzzzzzzebra
a masz gg albo maila? wolalabym nie odp na forum

Gość a co robisz na sluchawkach
????????na czym to polega ?

Gość PaulaPaola
na maila mozesz napisac kwiatuszek88@wp.pl i tam ewentualnie podam ci gg, bo tu raczej go nie podam. Praca polega na odbieraniu telefonów, normalne biuro obsługi, jak w kazdej sieci...

Gość nigdy nie jest beznadziejnie
to zatrudnij się w Orflame, albo AVON, gdzieś dorywczo na roznoszeniu ulotek, gazetek reklamowych, w McDonald's itp. nie wiem jakie masz wykształcenie, ale może spróbuj założyć coś własnego?

Gość lessio
WITAM. SZUKAM BARDZO OSOBISTEJ SEKRETARKI DO SWOJEJ FIRMY. PRACA OD PON DO PT, OD 8 DO 16... PRACA PROSTA WIEC NIE WYMAGAM DOSWIADCZENIA... JEST TO PRACA + UKLAD. WYSOKIE WYNAGRODZENIE + PREMIA... ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZE O CV I KONIECZNIE KILKA ZDJEC NA nieruchomosci.marcin@interia.pl

Gość lessio
też Poznań AP Uniapol Agencja pracy, poszukuje osób do pracy tymczasowej na podstawie umowy prawa cywilnego przy telefonicznym kontakcie z klientem.Stanowisko: Telefoniczna obsługa klientaObsługa telefoniczna klientów, doradztwo finansowe przy infolinii przychodzącej. Pomoc klientowi w zakresie aktywacji pakietów, informowanie o promocjach i regulaminach. Miejsce pracy: Poznań Start: 23.08.2010 Pozniedziałek Oferujemy:pracę na umowę zlecenie płatne szkolenie stanowiskowe 3,75 netto/ h czas trwania 12 dnistawkę godzinową 7,50 neto pracę na infolinii przychodzącej lub wychodzącejpracę w młodym i przyjaznym zespole- elastyczny grafik - wymagamy jedynie wypracowania 80 godzin w miesiącu i przynajmniej 2 dni weekendowychWymagania:gotowość do podjęcia pracy od zarazsumiennośćkomunikatywnośćoferta skierowana do uczniów i studentów w wieku od 18 do 26 lat z ważną legitymacją,dobra dykcjadobra obsługa konputeraMile widzianemile widziana dobra obsługa komputeraOsoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres:praca.polska@apuniapol.plProsimy o umieszczenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy przez AP Uniapol dla potrzeb realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawa z 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych,( DZ. U. z 2002 r. ,Nr 101,Poz.926 ze zm.)