Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniminimanimani

przerażają mnie dzieci

Polecane posty

Gość miniminimanimani

nie wiem jak się nimi zajmować, co z nimi robić..wkurza mnie jak jestem u rodziny mojego chłopaka (pełno tak dzieciarów) i pchają mi te swoje skarby na kolana, chcą żebym coś do nich mówiła..kurva czy każdy musi lubić dzieci? ja nie lubię, nie jestem z tych co pochylają się nad nimi i seplenią ojejciu jaka jesteś ślicna. Nie wiem, co mam z nimi robić, żeby im nie zrobić krzywdy, nie wiem co bym miała z nimi robić

Gość napluj na nie
i juz wiecej ci nie bede wpychac dzieciakow :D

Gość kicia87655
też nie lubię dzieci bleeeeeeeeeee

Gość zdzirson prodżekt
ze niby rodzice maja powiedziec ''dzieci, nie wchodzcie Ani na kolana, bo Ania nie lubi dzieci'' ? Ktos ci robi wyrzuty z tego powodu, ze nie lubisz dzieci? Bo piszesz tak, jakbys byla na kogos zla. I zapewniam ci, dzieciom nie jest potrzebne do szczescia pochylanie sie nad nimi i seplenienie. Dokladnie na odwrot, wszystkie wola, kiedy traktuje sie je normalnie, jak doroslego. I dalej nie rozumiem: ze co bys miala z nimi robic? Jak ci wlaza na kolana czy kiedy np opiekujesz sie nimi? Tak piszesz, piszesz ale nie wiadomo o co ci chodzi.

Gość miniminimanimani
a wystarczy czytać ze zrozumieniem.. napisałam, że nie lubię jak mi pchają swoje dzieci na kolana i jeszcze oczekują, że się będę nimi zachwycać a nie, że dzieci same się do mnie pchają

ja też nie lubię jak ktoś przyjedzie z dziećmi i sobie rozmawiają z moimi starszymi, i nie zwracają uwagi na dzieci bo przeciez jestem ja, jakbym to ja była ich opiekunka a ja nie cierpie się nimi zajmować, w ogóle ich nie cierpię i w ogóle argh

Gość zdzirson prodżekt
sorry, nie przeczytalam ''pchaja MI(...)'' :) No to zwroc im delikatnie uwage, daj do zrozumienia, ze nie sprawia Ci to przyjemności, że czujesz sie niekomfortowo w takiej sytuacji. Albo pogadaj o tym z chłopakiem, może jemu będzie łatwiej podpowiedzieć komuś z rodziny, aby nie podtykali Ci dzieci, bo zwyczajnie za nimi ni przepadasz? Nic na siłę.

Gość miniminimanimani
przestań nic powiedzieć nie można..jak można nie lubić dzieci? w dodatku ICH dzieci?! masakra, na serio nie wiem czym się tu podniecać. Co w tych dzieciach jest takiego?

Gość zdzirson prodżekt
nie no, tak też nie podchodz do sprawy. Ludzie, którzy mają dzieci trochę inaczej je postrzegają, przesadny zachwyt też jest do wyrzygania ale nie dziw się, że wszyscy się nimi cieszą:) No to masz dwa wyjścia - albo ostentacyjnie dać do zrozumienia, że dzieci cię nie kręcą i nie masz zamiaru się nimi zajmować choćby przez 5 min, albo zacisnąć zęby i wkurwiac sie dalej:P

Gość miniminimanimani
ja pieprzę..sama nie zamierzam mieć dzieci..chyba, że w odległej przyszłości..nie rozumie, czy ludzie nie mogą zrozumieć, że nie każdy sika ze szczęścia jak tylko może pomiętosić ich dzidzię