Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w..

temat o..

Polecane posty

miły tak wiec oddaje ale 2 :D po jednym na policzek:) pemnie ze dobrze:)

ciesze się :) gdy całujesz mnie w policzki, czuje zapach Twoich włosów... przyprawia nie to o lekki zawrót głowy :) chciałbym więcej... ale czym mogę sobie zasłużyć ?

wiesz ,i tak jak by tobylo wczoraj jestesmy tak samo ubrani cofniemy sie w czasie do wczoraj:)

chwytam Cie lekko w pasie, przyciągam do siebie patrząc głęboko w Twoje piękne oczy... jedna ręką nadal Cię obejmuję, a drugą wyciągam spinkę, kocim ruchem rozpuszczasz włosy, które łagodnie opadają na ramiona... wyglądasz teraz baardzo seksownie :)

z wczoraj pamiętam bardzo dobrze turkusowe majteczki... nie daja mi spokoju...

przytulam sie do Ciebie patrze na CIebie i nie moge sie powstrzymac całuje Cie w usta długo... i dłuugo jak wiecznosc:) i.. dotykam twoich pleców miziam Cie po nich powoli:)

oraz nieziemsko namiętny sposób, w jaki potraktowałaś przed chwilą moją dłoń... teraz myślę już tylko o jednym :*

mam te same jest wczoraj ,i zapomniałam jeszcze maja koronki z przodu:) bo bokach:)

ja tez tylko o jednym ,ale przeciez nie na pisze:) tule sier do CIebie M

mmm odwzajemniam długi, namiętny, mokry pocałunek przytrzymując Twoją główkę dłońmi. zasłąniam okna cięzkimi zaslonami, siadam na dużym obszernym łózku, pociągam cie delikatnie za sobą, siadasz na mnie okrakiem, od razu wyczuwając twardy przedmiot wbijający sie w okolice Twojej małej...

chwytam mocno twoje jędrne uda, z podniecenia kreci mi sie w głowie, opadam bezwładnie na plecy na łożko

juz tak siedze w tej mini spódnicy i lekko widac te turkusy .. czemu sie tak smiejesz do mnie:)

wiesz co kochanie powoliwiesz podniecam sie ale czy on tez ? mało troche ,chyba masz bokserki,co?

to z radosci... przesuwam dłonie w góry Twoich ud, jeszcze wyzej, podwijam spódniczkę, moim oczom ukazują sie turkusowe koronki... mam bokserki a w nich moj mały juz sie powoli budzi :)

a ja opadam na CIebie i tak sobie lezymy :) patrzymy na siebie a tam oni sie nie cierpliwia ,na igraszki:)

swietnie kochanie własnie chciałam bokserki widze go a i ona go widzi:)

od razu wiedziałem,że sie szybko polubią :D pochylasz sie nade mna i znowu mnie całujesz w usta, ja chwytam twój kształtny tyłeczek (ktory jest teraz bosko wypiety) i zaczynam go intensywnie masować

czuje lekki, zwiewny dotyk twoich włosów na moim torsie.... mmm jest to bardzo stymulujące

nachylam sie nad Toba moje włosy miziaja Cie to tyu to tam ,po torsie całuje CIe od szyi nizej nizej nizej az po podbrzusze:)

mmm głąszczę cie po ramionach po głowie, czujesz moje palce rozczesujące Twe włosy