Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 od ptasiego mleczka wole ser spodlaski:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 18, 2010 wedlowskie ptasie mleczko to czerwone i czekolada mleczna z goplany ta fioletowa. No poprostu jakbym sie dorwała to takiej polki w sklepie to jest po mnie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 jak sie podszywie miesiacami nie myjesz to go tam masz że hoho :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 18, 2010 wiecie jak byłam w ciązy to wpierniczałam ptasie mleczko z ogórkami kiszonymi. No ambrozja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Smakowita 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Uwielbiam słodycze ale ptasiego mleczka nie lubię:) Moja mama uwielbia i zawsze kupuje wedlowskie. Ja za to jak zobacze Bąbolade z alpen gold to cała jest moja i w ciągu 5 minut znika:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 mam pytanie-czy od wybierania chłopakowi jezyczkiem mastki spod napletka moze powodowac infekcje gardła?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Sierpień 18, 2010 ptasie mleczko to slabosc moja dlatego unikam jak tylko sie da pozniej ciezko zwalczyc te.....nadmiary tłuszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 18, 2010 Luśka.... ten podszyw jest... niesmaczny :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce mi sie logować Napisano Sierpień 18, 2010 całe pudeło Wedlowskiego waniliowego. Alpejskie jest obrzydliwe .i nussbeiser z całymi orzechami kilogramy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Sierpień 18, 2010 ale narobiliście mi smaka, jutro kupie sobie i sprawdze czy dam rade z całym opakowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panieneczka z okieneczka5 0 Napisano Sierpień 18, 2010 całe pudełko i jeszcze mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja potrafie wczochrac Napisano Sierpień 18, 2010 kiedys jak byliscmy z chlopakiem w tesco moje alpejskie mleczko bylo w promocji za 9.99 i kupilismy 4 opakowania na zapas, ale i tak poszlo w niecaly tydzien :) nie wiem co wy widziicie w tym wedlowskiem, dla mnie jest okropne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odrzucona 0 Napisano Sierpień 18, 2010 a kiedys nie lubiłam ptasiego mleczka to były dobre czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 nie jestem zadnym podszywem ..to ze lubie perwersyjne orgie nie oznacza ze ....... kurwa nie wiem co dalej napisać:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 jak nie jesteś podszywem - a czym -masz mózg jak czysty down ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorkaragnhaj Napisano Sierpień 19, 2010 ale zescie mi smaku narobili ja wtrabie pol pudelka ale tylko tego wedlowskiego z gorzka czekolada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach