Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 18, 2010 ...ja całe piętro :O waniliowego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vccxvxcvvcvxc Napisano Sierpień 18, 2010 Ja wysiadam po 5 (serio) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pani bum bum 0 Napisano Sierpień 18, 2010 cale :D najlepsze z milki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vccxvxcvvcvxc Napisano Sierpień 18, 2010 Ja wolę prawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Sierpień 18, 2010 Jak już kupię ( zdarza mi się to naprawdę rzadko) też daję rady z całym pietrem. )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 18, 2010 :D milki zeżarłabym całe opakowanie :O miałam nie jeść słodkiego znowu doopska w nic nie wcisnę... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Sierpień 18, 2010 Ja tam kupuje tradycyjnie wedlowskie. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 Ty żyjesz!!!!!!! :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Himmel soll warten Napisano Sierpień 18, 2010 jak mam dzien to cale opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
talatajaca 0 Napisano Sierpień 18, 2010 cala paczke. dletego chce kogos czestowac zawsze. wezmie 2 kawalki a ja moge powiedziec ze jedlismy we dwoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniak włochatego sromu Napisano Sierpień 18, 2010 ale waniliowe czy kakaowe? to wazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 18, 2010 żyję :P tylko się nie ujawniam za często obserwuję świeży narybek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AleSiA XD Napisano Sierpień 18, 2010 Jedno bo wiecej to nie wejde w rurki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 więc miło Cie widzieć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 18, 2010 :) czekoladowe jest za gorzkie , tylko bez skojarzeń! :D nie dość że stara to zbereźna :O tfu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 znalazłas sobie chłopaka? bo ostatnim razem byłas jeszcze starom pannom?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Sierpień 18, 2010 ale ten kubica jest brzydki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 ej podszywie spadówa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Sierpień 18, 2010 ale ten kubica jest brzydki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 zaraz wracam..musze pobawic sie dzyndzlem bo mnie tam parzy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 dzieci juz niedługo do szkoły :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 pobaw sie ojca dzyndzlem bo Ty pewnie go nie masz jeszcze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 18, 2010 :D Kubica to mój idol ważniejsze od wyglądu są umiejętności w życiu też się tym kieruję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka!!!!!! Napisano Sierpień 18, 2010 paluszki pachną mi teraz rybkami.mmmmmm uwielbiam ten zapaszek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja potrafie wczochrac Napisano Sierpień 18, 2010 pol pietra, ale nie lubie wedlowskiego. jem tylko alpejskie mleczko od Milki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zero kostek Napisano Sierpień 18, 2010 Nie lubię ptasiego mleczka. Bleee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juiy Napisano Sierpień 18, 2010 cala tacke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bele de jour Napisano Sierpień 18, 2010 jak sie nie pohamuje to i całe pudełko wtrąbie...a potem te wyrzuty sumienia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juiy Napisano Sierpień 18, 2010 jem tylko alpejskie mleczko od Milki najobrzydliwsza slodycz jaka w zyciu jadlam:O:O Najlepsze jest to niebieskie, wedlowskie smietankowe ptasie mloeczko w mocnomlecznej czekoladzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 18, 2010 uwielbiam mleczną czekoladę... ;) z dzieciństwa pamiętam tzw. wyrób czekoladopodobny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach