Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mea Culpa 1

Chce odbic faceta pewnej kobiecie,jest ktoras z was w podobnej sytuacji???

Polecane posty

Gość Mea Culpa 1

W realnym zyciu takie rzeczy ciagle sie przytrafiaja,ale malo kto do tego sie przyznaje,w obawie przed wyzwiskami,ale te wyzwiska swiadcza jedynie o strachu przeciwniczki;-)

Gość no to wal do niego

Gość Mea Culpa 1
Jak narazie jestesmy na na stopie kolezenskiej,ale obydwoje wiemy,ze cos sie kreci. Jak mozna go dyskretnie uwodzic? Jakies pomysly z waszej strony?

Gość ja jestem...

Gość miramisia
Jeśli masz świadomość, że potem go spotka lepsza od Ciebie i też poweźmie taki plan, to do dzieła :)

Gość Mea Culpa 1
Staszku-i nato przyjdzie pora;-) Jak narazie daje mu odkrywac moje Ja,czyli hobby i zainteresowania,musze pokazac mu sie z jak najlepszej strony,jest to facet z wyzszej polki.

Gość aaaagula
ale ty glupia, dziecko a ile ty masz lat?

Gość jaitylkoja
Nie rób tego, to wcześniej czy później się zemści. wiem bo to zrobiłam i do dziś żałuję

Gość Mea Culpa 1
ja jestem-napiszesz cos wiecej o sobie? miramisia-zycie kolem sie toczy,wszystko moze sie zdazyc;-)

Gość tra la lamilion100
skoro Ty starasz sie o faceta, to chyba on nie jest Toba tak zainteresowany jakbys chciala

Gość Mea Culpa 1
ja i tylko ja-kto sie zemsci?Mozesz dokladniej opisac twoj przypadek? Mam 25lat

Gość ja jestem...
a co ci napisac? coz, wiem ze to nie do konca etyczne ale te wszystkie wyzwiska biora sie stad ze nagle kazda ktora to czyta zaczyna sie bac ze to chodzi o jej faceta, biora sie nie z empatii ale z czystego egoizmu i niskiej samooceny, bo niby dlaczego maja sie bac akurat one?

Gość Mea Culpa 1
tra la-To on odnawial nasze kontakty,znamy sie od paru lat,kolezanka mowila,ze sie omnie zawsze pytal.On jedynie zemna zawsze flirtuje kiedy ma mozliwosc. Kiedys w pewnym miejscu i w pewnym czasie,caly dzien zerkalismy na siebie i usmiechalismy sie ,chemia wisiala w powietrzu. On ma tez z nia 2dzieci,wiec teraz mozecie sobie wypuscic namnie jeszcze gorszy jad;-)

Gość tra la lamilion100
E, po co jad :) Sama pisałaś, że życie kołem się toczy :)

Gość Mea Culpa 1
ja jestem-chodzilo mi o twoj nick,bo pytalam czy jest ktos w podobnej sytuacji,czyli ty napisalas ja jestem,wiec jestes w podobnej sytuacji??Starasz sie o kogos? Potem dodalam zdanie o wyzwiskach,zeby kazdy odrazu wiedzial,ze wyzwiska nie wywieraja namnie jakiegos wplywu

Gość miramisia
A to Tobie nie chodzi o powazny zwiazek z nim tylko po prostu o taka zabawe, tak? Chyba nie chcesz brac sobie na glowe faceta z 2 dzieci ??!! :o alimenty i w ogole... koszmar

Gość Mea Culpa 1
Moj maz z ,ktorym teraz biore rozwod tez mial dzieci z poprzedniego zwiazku,przechodzilam juz przez to,teraz wiem juz jak sie z takimi obchodzic.Moze nawet wyjdzie z tego cos wiecej,ja tez mam dziecko,i niechce juz wiecej dzieci,dlatego odpowiadal by mi facet ,ktory juz ma dzieci.

Gość ja jestem...
owszem, o to mi chodzilo ze jestem w podobnej. z tym, ze on ma zone a nie dziewczyne

Gość miramisia
A nie wolisz faceta bez tych wszystkich obciazen? czy myslisz, ze taki nie bedzie cie chcial? ( z racji, ze bedziesz rozwodka, z dzieckiem)

Gość miramisia
Yhm. Nie chcesz wolnego, bo on bedzie naciskal na dziecko, a Ty juz nie chcesz rodzic.

wypuszczam jad :) nie rozumiejąc dlaczego spośród setek facetów wybierasz tego, który ma zobowiązania wobec wielu osób :o czy chemia może być usprawiedliwieniem?

Gość miramisia
No to good luck !)

Gość Mea Culpa 1
Ja go nie wybralam,ja sie w nim zakochalam juz pare lat temu,a on mi jakby przyzwolil na ta milosc do niego,ciagle flirtuje,i sam odnawia zawsze kontakty

Gość Mea Culpa 1
ja jestem--,zonaty czy zajety od wielu lat,niema dlamnie znaczenia,opowiedz cos wiecej jak to jest u ciebie?

Gość misslady
Autorko, a może tego faceta kreci, ze Ty kochasz sie w nim? Moze dla niego ten kontakt z Toba to takie lechtanie meskiego ego, odskocznia od codziennosci, rutyny itd? Czesto spotykacie sie? Jaki charakter maja te wasze relacje-spotkania? Poza tym, czy w podobnych okolicznosciach poznalas sie z obecnym mezem? Czy to jednak byl zwiazek z wyrachowania? Bo jakos chemii tu szukac na prozno, o ktorej tak sie rozpisujesz w przypadku swiezego obiektu. Skoro od lat kochasz sie w "nowym", to od lat nie kochasz meza. Jak dlugo z mezem bylas i z jakich powodow?

Gość ja jestem...
zonaty od kilku lat, dzieciaty bardzo bym chciala zeby byl wolny, chyba nie sadzicie ze to dla mnie ot tak, zabawa? znam go od kilku lat, ale bardzo pobieznie, on niesmialy, ja niesmiala i tak to leci

Gość fcds
Jesteś po prostu zwykłą KURWĄ.Dziwko jebana

Gość 7iujhgvbbnm
a czy on ma żonę? jeśli nie,to wszystkie chwyty dozwolone:)

Gość vcvvv
to pewnie jeszcze się jego żona. Wiesz co nadajesz się tylko do burdelu