Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mea Culpa 1

Chce odbic faceta pewnej kobiecie,jest ktoras z was w podobnej sytuacji???

Polecane posty

Gość Mea Culpa 1
do odbicie-mowisz tak bo nie trafilas na tego szczegolnego faceta.Jeszcze na poczatku jak sie widywalismy,choc podobal mi sie od poczatku bardzo,zawsze odmawialam pojscia na kawe,urywalam temat i szlam w inna strone mowiac,ze niemam czasu.Ale od tego czasu minelo kilka lat,nie moge cale zycie udawac,ze nie slysze mojego bicia serca do niego. ja jestem--on raczej niechce by widywac go w takim stanie w szpitalu.Sama niewiem na czym stoje,bo czasem jest taki otwarty a czasem zamkniety,wiem jedynie,ze teraz czekam na jego jakis krok,bo narzucac sie napewno nie bede.

Gość sfrsefes
pewnie małolaty jakieś. chciałąbym mieć znowu 16 lat. wtedy wszystko było takie piekne, ja byłam piękna, młoda, zakochana na zabój, wszystko takie intensywne. a teraz po 20tce, takie posty mnie nie ruszaja i chyba kicha a ty jak juz odbijasz i potrzebujesz takich przezyc to pewnie stara prukwa z ciebie. bez obrazy. tylko współczuć. ale i tak nie ma co wspolczuc bo przecież jesteś ta zua :D

Gość Mea Culpa 1
sfrsefes-zycze ci duzo milosc,bo widac ci jej brakuje

Gość ja jestem...
nie chce? czyzby chcial zebys go ogladala zawsze w pelni sprawnego i bez skazy? moze chce ci sie podobac? :) poczekanie na jego ruch to dobry pomsyl, w koncu to on ma zdecydowac, ja bym bardzo chciala wejsc z nim na jakas stope kolezenska ale na pewno nie zaproponuje zadnego spotkania czy czegos sugerujacego randke tak w ogole to zaraz bede szla spac, ale zajrze na topik jutro powodzenia autorko :)

Gość sfrsefes
miłość mam ale teraz mam cos na głowie i to mi obsrywa wolny czas i humor. ok lece 🖐️ kolorowych

Gość ja jestem...
w ogole on powinien miec niedlugo urlop, tak myslalam zeby mu powiedziec ze jesli bedzie mial chwile wolnego czasu i bedzie w miescie (bo wiadomo ze moze wyjechac) to moze chcialby sie wybrac ze mna gdzies na spacer albo do .... (tu nazwa popularnego miejsca do zwiedzania :) ) i zaznaczyc ze to tylko kolezeskie wyjscie, czysto kolezenskie, ale chyba predzej umre niz mu cos takiego zaproponuje, nie bede miala odwagi a on nie mialby odwagi ze mna pojsc pewnie

Gość Mea Culpa 1
ja jestem-na poczatku wrzesnia sa jego urodziny,mowil,ze moze bedzie cos organizowal,wiec zobaczymy,no ale wtedy to by bylo tylko spotkanie chyba z jego kobieta. Wiesz skoro wam tak ciezko wyrazac sie slownie,to stawiam na jezyk ciala,wiadome spojrzenia. sfrsefes--kolorowych,kolorowych Dobrej nocki,ja tez zobacze jutro jeszcze na ten topik:-)

Gość Mea Culpa 1
ja jestem--swiat do odwaznych nalezy,czasem bywa tak,ze facet czeka na pierwszy krok od kobiety