Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella z coffeiną

co teraz robicie, a co chcielibyscie robic?

Polecane posty

Gość bella z coffeiną

hm, piszcie:)

Gość Maybe California
siedzę na kafę i odpowiadam na durne tematy, a chciałabym siedzieć gdzieś w cichym, odludnym miejscu z facetem moich marzeń i podziwiać księżyc.

Gość żona kazika kontra hedora
pale papierosa i grzebę w necie. a chciałabym teraz opalać się na kalifornijskiej plaży i obserwować amerykańskich facetów grających w siatkę basenową piłką:)

Gość Maybe California
żona kazika, to co jedziemy? Pakuj się! Albo nie! Tam tylko majty są potrzebne..

Gość bella z coffeiną
macie racje:) też bym chciała;) ja myślę o babci..no ale czasu nie cofne:) Ale myślę też o takim Jednym, może On napisze co On robi;)

Gość żałosny TYP
oglądam mecz na tv4, a chciałbym go oglądac z kimś :)

Gość sjhbdfbdkld
siedze przed kompem z braku zajęcia a chciałabym być na jachie koło St. Tropez :classic_cool: a jednym zmartwieniem byłoby to gdzie iść na kolacje w tym cudownym St Tropez

Gość podgardle wołowe
kupiłam sobie flaszkę pijąc gadam z duchami;) matka mnie wkurwieła powiedziała że jej szybę z lodówki zajebawszy:O chciałabym eeeeeeeeee mąż koło mnie siedzi to nie napiszę;):D

Gość Himmel soll warten
siedze na kafe ze sluchawkami na uszach w ktorych brzmi mi requim for a dream a chcialabym byc teraz daleko stad na koncu swiata z mezczyzna ktorego kocham nad zycie

Gość Dobre!Zona Kazika to wlasnie
ja robie teraz(no w tej chwili pisze).Mam Californii powyzej uszu,nie lubie plazy i siatkowki i facetow grajacych w siatkowke.Nie moje klimaty.Chcialabym zeby byla juz jesien a ja na wschodnim wybrzezu w szkole.

Gość Lolita number one
gotuje pierogi z grzybami i kapustą i zaglądam co chwilę na kafe a chciałabym byc na jakiejś super imprezie z moim chłopakiem i znajomymi albo spacerowac teraz po plaży w Kołobrzegu, oj:(

Gość kjkjkji
a ja tkwię w świecie przesączonym rutyną i bezsensem. Chciałabym mieć motor i odwagę żeby wyjechać gdzieś i zacząć wszystko od nowa.