Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaBuskowianka

odrzucone uczucie

Polecane posty

Gość AnkaBuskowianka

czy mężczyzna którego sie raz w zyciu odrzucilo - choc bardzo chcial sie związać, czy jest szansa zeby go odzyskac? nawet jesli minelo troche czasu?? z góry mowie - tak, odrzuciłam kiedyś facet, teraz za nim tęsknie. dodam - ze nie jestem zadzna gowniara - mam prawie 30 lat, a na nim bardzo mu zależy.

Gość AnkaBuskowianka
upppppp

Gość AnkaBuskowianka
ja sie poważnie pytalam... czy ktoras miala podobne doswiadczenie??

Gość do autorki ....
nie wróci

każdy przypadek jest inny :) czasami nie warto rozdrapywać starych ran albo szukać tzw. "związku pocieszenia" z obawy przed staropanieństwem lub jako wyjścia awaryjnego

Gość estaaaa
Jeśli Cię kochał i nie minęło zbyt wiele czasu i jeżeli nie ma nikogo teraz to masz. Bo jeśli kocha się naprawde to tak łatwo się nie zapomina.

Gość mojwrocil
A moj facet wrocil, choc dalam mu wczesniej kosza. Jestesmy para juz prawie 6 lat ;)

Gość AnkaBuskowianka
on raczej nie ma nikogo... a ja akurat nie szukam " zwiazku z pocieszenia"... po prostu czuje ze stracilam kogos waznego.. albo nie docenilam tego co moglam miec. za duzo nieporozumien zaszlo . nie chodzi tez o zadne wzgledy materialne. jestem ulozona zawodowa kobieta.. tylko po prostu przejrzalam na oczy

Gość Angela*.
A ile czasu nie mieliście ze sobą kontaktu? I skąd masz pewność, że w jego życiu nie zaszły już zmiany? Z czasem nabiera się dystansu do dawnych uczuć. Być może traktujesz go jako 'koło ratunkowe' bo nie wyszło ci z innymi, a masz w pamięci jego uczucia do ciebie... to trochę nie fair wobec niego teraz...

Gość AnkaBuskowianka
Koło ratunkowe.. dobre... nie mam jakiegoś silnego parcia zeby byc z kimkolwiek, a juz na pewno nie traktuje go jak kolo ratunkowe bo mi z kims tam ie wyszlo. Jestem sama - fakt, ale jakos spesjalnie nie bokje sie tej samotnosci. Nie wiem czy w jego zyciu zaszly zmiany,malo o sobie mowi. nie widzielismy sie 6 lat .. dlugo troche, ale duzo zrozumialam.. a on... no chyba nie jestem mu obojetna.

Gość superbitch
hahaha starzejesz sie desperatko i przypomnialas sobie nagle o jeleniu z przeszlosci ktory byl w ciebie wpatrzony. no tak myslisz o tym zeby brzuch sobie zrobic i szukasz potulanego faceta na tatuska :D trąci desperacją na kilometr :D