Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martini_86

jutro idę do wróżki

Polecane posty

Jutro idę do wróżki, długo się na to nastawiałam psychicznie, potrzebowałam czasu aby się przygotować a może bałam się..bałam się że to co mi powie zakłuci mój spokojny świat,że powie że tkwię z wziązku bez przyszłości,że mój kochany facet mnie okłamuje, może zdradza, że nie widzi dla nas sensu bycia razem. teraz jestem na rozdrożu, nie wiem co robić, z jednej strony go nienawidzę z drugiej kocham do szaleńswta i nie wyobrażam sobie świata bez niego ale już wiem że to co mi powie pozwoli mi podjąć ostateczną decyzję co do naszej przyszłości i chcę to uslyszeć choć pewnie serce mi pęknie. dodam że każdy kto do niej pójdzie dowie się wszystkiego tego co było, jest i będzie pisane...3 moje koleżanki są w szoku po wiziycie u niej, wszystko sie albo sprawdziło albo powoli sprawdza, jutro czas na mnie! jestem gotowa aby poznać to co nas czeka....a wy byliście kiedyś u wróżki?

Nigdy nie byłam, nie wierzę i nigdy nie uwierzę w żadne brednie typu wróżby, horoskopy itp.

Gość małła miiiiii
ja byłam dzis. Po wyjsciu rozbolala mnie glowa, co do przeszlosci cos tam sie zgadzalo, natomiast jesli chodzi o przyszlosc to jestem sceptycznie nastawiona

Gość Wrozka z kafeterii
oj Nemezis,nieladnie.tylko wrozka prawde powie

Ja bylam we wrzesniu,minelo juz 7 miesiecy...Wszystko sie sprawdzilo!Jeszcze jedna sprawa do konca roku,ale nie chce zapeszac.Wiedziala duzo rzeczy o ktorych nawet nie wspominalam...Zaplacilam 70zl za 40 min.Tez nigdy nie wierzylam,ale cos w tym jest...

Gość asdasdasdasdasdasd
Wróżbiarstwo, horoskopy, astrologia, magia itp, to przestrzeń SZATANA - ojca kłamstwa. Przestrzegam Cię droga siostro, że to bardziej niebezpieczne niż Ci się wydaje. Wystarczy sięgnąć po pierwsze lepsze świadectwo osoby zaangażowanej w tego typu praktyki. Świadectwa osób są wprost przerażające. Widać, że jeszcze nie jesteś oczytana w tym temacie. O powinnaś, ponieważ to nie zabawa!

Gość ffgrggf
Jak idziesz do wróżki to zanieś jej zdjecie twojej kupy i niech ci powróży z tej kupy.

Gość oficjalna
ja byłam, moja mama była.. przepowiedziała jej, że będzie miała córkę modelkę i się udało, aktualnie nią jestem:) też sie bardzo balam, że powie mi coś przykrego, a ja będę się tym przejmować.. ale akurat tak wypadło, ze i przeszłość moją mi bardzo dobrze opowiedziała i przyszłość też zapowiada się ciekawei:)

Wiem,ze wrozbiarstwo wywodzi sie od Szatana jestem swiadoma tego.Nie jestem uzalezniona od wrozek,bylam raz z ciekawosci i tyle.Niech dziewczyna idzie jak ja cos dreczy i sie sama przekona.

A ja powiem tak, byłam 2 razy i byłam akurat u kobiety,która wróżyła z kart ale tylko dla znajomych. Powiedziała mi dużo prawdy ( dlatego poszłam drugi raz) ale dużo co powiedziała,być moze zasugerowałam się tym i pokierowałam tak moje życie. Jedynie co mi powiedziała bardzo ważnego, ze ktoś z mojej rodziny bliski mi umrze i że czeka mnie operacja, myślałam ,że to babcia,która rok później ale to była moja mama:( i to ją czekała operacja a nie mnie:(. Gdybym miała szansę znowu do niej iść, poszłabym bez wahania. Jak chcesz iść to idź,a le do sprawdzonej

Gość oficjalna
a jeśli chodzi o płacenie, to była starsza kobitka i brała co łaska:) sypnełam jej drobniakami:D

Gość asdasdasdasdasdasd
Mam na myśli wróżbiarstwo uprawiane przez osoby wtajemniczone, a nie przez zwykłych oszustów, których również nie brakuje. Wtajemniczony wróżbita kontaktuje się podczas przepowiadania przyszłości z demonami. Co więcej, wcale nie musi o tym wiedzieć! Demony, jako stworzenia Boga, które upadły na wskutek i pychy i stały się najobrzydliwszymi stworzeniami, wcale nie znają przyszłości. Przyszłość bez wszelkich ograniczeń dot. miejsca i czasu, zna tylko sam Bóg. Demon posługuje się swoimi darami naturalnymi. Przenika materię i pokonuje przestrzeń w sposób nieograniczony. Bada wszystkie zmiany neuronowe w ludzkich głowach, doskonale zna historie, posługuje się niebywałą inteligencją. Wszystkie zdarzenia, ludzkie czyny, perfekcyjnie analizuje i przewiduje kolejne kroki. Podobnie my, ale w znacznie mniej złożony sposób, przewidujemy np. ruchy tektoniczne, tworzenie się. prądów atmosferycznych. Najlepszy przykład to prognoza pogody. My nie wiemy jaka będzie pogoda jutro, ile będzie stopni Celcjusza itd, my tylko prognozujemy. A przyszłość zawsze będzie nieznana, ponieważ zna ją tylko Wszechwiedzący Bóg, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych do wykonania. Reasumując, wróżbita nie zna przyszłości, ale przekazuje informacje podawane przez demony, a te z kolei perfekcyjnie przewidują przyszłość, wykonując obliczenia, których nie byłyby wstanie wykonać wszystkie komputery na świecie razem wzięte. Wróżbita uprawia tym samym okultyzm, a więc wiedzę tajemną, która jest zakazana, ponieważ okultyzm jest światem SZATANA. Każdy kto posługuje się magią, wywołuje duchy, zajmuje się wróżbiarstwem, jest zniewolony przez demony. A w przypadku chęci nawrócenia wymaga egzorcyzmów, co zależy też od stopnia zaangażowania w tego typu praktyki. Każdy kto posługuje się magią, wywołuje duchy, zajmuje się wróżbiarstwem, jest wręcz obrzydliwy w oczach Boga. Jeszcze raz zaznaczam - to nie jest zabawa, co potwierdzają liczne świadectwa osób zniewolonych przez szatana z powodu zajmowania się wróżbiarstwem. Trzeba jasno w końcu powiedzieć - wróżbiarstwo to praktyka okultystyczna, a więc demoniczna, zniewalająca człowieka, i ostatecznie niszcząca jego duchowość. Szatana wykorzystuje szereg narzędzi i sztuczek by człowiek, podobnie jak on sam, poszedł w kierunku wiecznej zguby i śmierci. Człowiek znajduje się w centrum zainteresowania szatana i na nim skupia wszystkie swoje siły. I teraz uwaga - czyni to w sposób niezwykle inteligenty, wykorzystuje strategię, która polega na działaniu w UKRYCIU. Szatana jest pod tym względem perfekcyjnym taktykiem i mistrzem kamuflażu. Ludzie współpracują z demonami i nawet nie mają tego świadomości. To jest dopiero dramat człowieka i jednocześnie przeogromny sukces SZATANA!

Gość do małłej mii
ile dałaś ? ile teraz bierze wróżka? autorko a ty jakie koszty? sama chce sie też wybrac

Gość asdasdasdasdasdasd
@ateista z powołania Są dwie opcje, albo jesteś po stronie Boga - Ojca Miłości, albo jesteś po stronie Szatana - ojca Kłamstwa i nieskończonej Nienawiści. Jeżeli świadomie oddalasz się od Boga, to jednocześnie zbliżasz się do Szatana i odwrotnie. Trzecia opcja nie istnieje, nie istnieje alternatywa.

Gość asdasdasdasdasdasd
" Pójście do wróżki również jest idolatrycznym aktem inicjacyjnym. Zawierzam bowiem wróżce i w ten sposób odbieram Bogu Jego władzę objawiania przyszłości - jak mówi św. Tomasz z Akwinu - gdyż tylko Bóg zna przyszłość i tylko On władny jest ją objawić. Jeżeli idę do wróżki, to na poziomie umysłowym i serca popełniam grzech przeciwko pierwszemu przykazaniu, ponieważ wróżbiarstwo także jest grzechem przeciwko pierwszemu przykazaniu, o czym zresztą przypomina KKK 2116-2117. Już w momencie decyzji pójścia do wróżki odebrałem Bogu to, co należy się tylko Jemu, więc popełniam grzech. W przypadku New Age każda inicjacja sprzeciwia się wierze, gdyż wprowadza w duchowość przeciwną chrześcijaństwu, choć na pozór bardzo do niego podobną. W istocie wprowadza człowieka w formę fałszywego kultu, w kult idolatryczny. Jest jeszcze inne następstwo tego faktu. Po akcie idolatrycznym następują techniki, które są formą ukrytych rytuałów, o czym mówią sami wyznawcy New Age. Rytuał dopełnia akt mojej idolatrii i mojego zniewolenia. Rytuałem we wróżbiarstwie jest słuchanie wróżki. Ona bardzo często jest medium, ma horoskop lub jakiś przedmiot, w który się wpatruje. Jej umysł jest w kontakcie z duchami (16). W Medytacji Transcendentalnej rytuałem będzie mantra, w bioenergoterapii nakładanie rąk i przekazywanie energii (17). Nawet jeśli nikt nie nazywa tego po imieniu, w istocie jest to klasyczny rytuał inicjacyjny. Nie można bezkarnie brać w nich udziału. One zawsze niosą ze sobą jakieś następstwa. "

Gość kiliklamiamkl
asdasdasdasdasdasd calkiem madrze pisze, ja przyznam sie ze mimo ze jestem osoba wierzaca i praktykujaca skusilam sie na wizyte u wrozki, poprostu bylam w takim punkcie w zyciu ze potrzebowalam szybkiej odpowiedzi na dreczace mnie pytania, prawda jest taka ze to co wrozka powiedziala zrobilo na mnie duze wrazenie ale po paru dniach jak wyszlam to zdalam sobie sprawe ze wcale mi ta wizyta nie pomogla, nadal nei wiedzialam jak sobei radzic z danym problemem, zaczelam sie duzo modlic i prosic Boga o wskazanie mi wlasciwej drogi i tak sie stalo, powoli znalazlam rozwiaza nei dreczacych mnei problemow i odnalazlam w sobie taki wewnertzny spokoj, mysle ze modlitwa o wiele wiecej pomaga niz wizyty u wrozek

Gość nie idz , ja tez byłam
i żałuje

Gość asdasdasdasdasdasd
Jestem Katolikiem, z fanatycznymi sektami nie mam nic wspólnego.

Gość asiasrasiaxxs
to sie sprawdza. Moja wróżka wiedziała o mojej rodzinie trochę, powiedziała kiedy się zakocham i się stało dokładnie tak. gdybym tylko miała na nią namiar...:(:(:(:(

Gość asdasdasdasdasdasd
Posłuchajcie, poczytajcie trochę wyznań egzorcystów, wyznań ludzi opętanych, którzy poprzez zajmowanie się wróżbiarstwem wpadli w szpony szatana. A gdy demon chwyci człowieka, gdy ten wejdzie na jego terytorium, to szybko nie puści. Będzie walczył, o to by człowieka zatrzymać przy sobie ściągnąć w dół, na wieczną zgubę. Strategia szatana polega na tym, że działa w ukryciu. To znaczy idąc do wróżki, wcale nie musisz wiedzieć o szatanie. Gdy wróżka przepowiada przyszłość, wcale nie musisz wierzyć, że kontaktuje się z demonami. Szatan robi wszystko, aby ludzie o nim, po pierwsze nie mówili, aby ludzie przestali w niego wierzyć i po drugie robi wszystko, aby jego obecność nie wyszła na jaw. Dlatego też ukrywa się pod horoskopami, seansami spirytystycznymi, bioenergoterapią, magią, pod kartami Tarota, Jogą, wschodnimi sztukami walk itd. Każde ujawnienie się szatana, jest dla niego druzgocącą porażką. Obserwując działalność szatana na świecie, nie w sposób nie docenić jego inteligencji i sprytu.

Gość Agaaataaa1980
up

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) ze strony wrozkadiana.pl błyskawicznie odebrała mój telefon i w przeciągu tej krótkiej rozmowy powiedziała mi o mnie tyle, ile nie dowiedziałem się przez całe swoje życie. Wszystko w mojej głowie nagle ułożyło się w jedną całość. Teraz wiem, dokąd mam zmierzać.