Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość villie_vallo

Czy moge się podobać dziewczynom?

Polecane posty

wycaluje.... wycaluje.... nie odpuszcze!! :P No ale tym imidzem to dojechales!!! zluzuj bo nawet dlugie wlosy nie przycmia glupoty!!

Gość skoro boisz się taty
no taka krzyżówka pawlaka z tarantino:D dziewczynom możesz się podobać:d;) kobietom raczej mniej;) masz wąskie usta i wysokie czoło:D nie budzisz zaufania;)

Gość villie_vallo
gramy rocka ja akurat popisuje się na perkusji. Co do dziewczyny to jakoś jescze nie spotkalem tej jedynej gwiazdeczki co troche mnie już zaczyna denerwować ...:)

villie, jedyny niefart, że młodo wyglądasz, podejrzewam, że jesteś młodszy niż większość z nas, a demoralizować młodych chłopców nie zamierzam, wolę mieć czyste sumienie.:P

Gość villie_vallo
dziewczyny dzięki za podwyższenie samooceny :)

ville.... wiec przestan sie popisywac! Dobra rada starszej kolezanki.... Wrazenie moze i zrobisz na malolatach, ale gwizki z nieba nie znajdziesz w ten sposob :)

Gość villie_vallo
ale czym ja się popisuje?

ville, nie przejmuj się i nie bój się kobiet - za długowłosemu muzykowi nie jedna odda się z wielką ochotą!:P powodzenia w poszukiwaniach, bo sensownych dziewczyn też nie brakuje, może rozejrzyj się kiedyś po Waszym koncercie po scenie...?;)

villie_vallo wygladasz na prawde na spoko faceta ;) fajnie ze masz jakas pasje ze grasz w kapeli ;) rockowe kilmaty jak najbardziej ;) poki nie musisz nie scinaj wlosow ;) tak trzymaj, sukcesow zycze, pozdrawiam 🌻

Gość villie_vallo
dzięki dziewczyny ja juz spadam bo jutro koncercik w Sopocie jak ktoraś będzie w okolicy to zapraszam :) :*

Gość in somnia
a mnie ciekawi skąd jesteś hmm... w Sopocie, znaczy z 3city? Bardzo znajomo wyglądasz ;) A odpowiadając na pytanie w temacie - tak, zdecydowanie możesz. Kolczyk bardzo dodaje uroku+ długie włosy i miły uśmiech.

Gość kryśka z poprawczaka
mysle że tak, w moim typie do końca nie jesteś ale podobać się możesz, więcej wiary w siebie i będzie ok! Ale do VV się nie umywasz