Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak bardzo niecierpliwaa Ona

Cobyscie zrobily?

Polecane posty

Gdybyscie spotykaly sie z facetem od jakis 3 miesiecy i dawal znaki ze cos chce ale twierdzil ze on mu miec pewnosc ze to odpowiednia partnerka dla niego?Miala tak ktoras z was?Ile ja mam czekac az on sie zdecyduje?

Haha dobre, czekam już 3 miesiące i nie chce mnie wyruchać ? no co jest nie tak ?! Za moment bedą tematu tym facetom to tylko seks w głowie ! Cały dzien na czaach i tylko seks ! Nie ma normalnych !

Gość aquariussss
Facet dawno tego nie robił i boi się, że nie podoła :) Albo mu nie staje, ale jest szybkostrałowcem. Kobiety, uwierzcie bądź nie, ale faceci, też się stresują przed sexem.

Ludzie ale ja nie mam na mysli seksu. Mam na mysli to zeby cos miedzy nami sie rozwinelo.Czy jest szansa ze z takich rozmow moze cos wyjsc wiecej niz zwykle spotkania i rozmowy.Teraz sie nie spotykamy bo nie jestem w moim miescie dopiero wroce za tydzien.Pisze ze teskni i ze chcialby mnie przytulic itd.. Czy to swiadczy o tym ze jednak cos wiecej oczekuje ode mnie czy faceci potrafia pisac tak po prostu??

??

Gość skoro na początku
facet ma wątpliwości..hm.. coś jest nie tak !! ja bym na Twoim miejscu przystopowała, bo potem będziesz bardziej cierpieć !

Gość Krokodylk1
Jak by facet chciał czegoś więcej, to na pewno byś o tym wiedziała. Waha się, bo średnio mu się podobasz. I spotyka się z toba z braku laku.

Gość Krokodylk1
Zacznie cię doceniać, kiedy nie będziesz na wyciągnięcie ręki. Kiedy będzie sie musiał postarać. Kiedy będziesz dla niego miła.

Gość skoro na początku
też jestem takiego zdania jak poprzedniczka... może nie że zacznie Ciebie doceniać ,ale Ty postaw na swoim! a nie bedziesz czekała na jego zdanie, czy sie w końcu na Ciebie zdecduje !

Niby mowi ze nie ma sie co spieszyc w wyborze partnera bo on nie chce zwiazkow chwilowych tylko zwiazek na dluzsza mete a zeby taki stworzyc trzeba dobrze poznac partnerke zeby moc z nia byc. Niby pisze do mnie pierwszy zawsze i czule slowka itd.Dodam ze seks juz mamy za soba..Wiem ze to nie powinno sie zdarzyc ale czasu juz nie wrocimy.