Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkfjihgh

Doładowanie telefonu online, korzystaliście? bo mi kase odjęło a tel pusty

Polecane posty

Gość lkfjihgh

konkretnie to w multibanku, i byłam zalogowana i w ogóle wpisałam numer swój dobry 9cyfrowy (bez zera) i wszystko było ok (przyszedł sms z kodem z multibanku aby potwierdzić transakcję, pieniążki zabrało z konta bankowego) i ani na maila mi nic nie przyszło ani na telefon, chyba doładowania prepaid się nazywają, poszło jako przelew to zgodnie z godzinami sesji będzie szło? ale kasę już zabrało :O Ja mam zawsze pecha jakiegoś, na pewno numer jest w porządku, ale płakać mi się chce

Gość adjajdj
a ile czasu juz minelo?

Gość doładowywaliście i wiecie że
czasem jest opóźnienie nawet do 2h, więc spoko wodza. poczekaj jeszcze, jak nie, to monituj gdzie doładowywałaś, pewnie blue media bo oni są najpopularniejsi

Gość muffinka czekoladowa
też tak miałam, rano będziesz miała doładowany telefon :(

Gość doładowywaliście i wiecie że
...albo i dłuższe :O

Gość lkfjihgh
faktycznie po północy przyszło :)

Gość boczek952
wiesz co ja doładowuje telefon tylko w sposób mobilny przez smartfona poprzez aplikację www.mpotwor.pl . Świetna apka z kilku powodów oszczędzamy czas i pieniążki bo można znalesc tutajwiele ciekawych promocji z doładowaniami . Wystarczy nam smartfon karta płatnicza i doładowanie zrobione . Polecam bo sam korzystam i jestem zadowolony

Gość kubaw22zmc
Jeśli chodzi o tą apkę http://www.mpotwor.pl/ to zgadzam się z Tobą. Szybko i sprawnie można doładowac telefon, a teraz jest jeszcze sporo swietnych promocji i bonusów.

Gość ramejka
Dla mnie aplikacja mPotwór wystarcza, nie muszę biegać po sklepach po doładowania. Dla mnie to bardzo wygodna sprawa, możecie na YT zobaczyć jak to działa www.youtube.com/watch?v=f28t2a01pw0

Gość gość
ja doladowuje tel tez przez bank przez bluecash i dochodza po kilkunastu sek. jak nie dojdzie np po godzinie to dzwonie do bluecash i albo zwracaja mi kase na konto albo jeszcze raz laduja