Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irekoio

Dlaczego kobiety sa takie zaklamane?

Polecane posty

Gość irekoio

mam dowod ze kobiety ,99% kobiet leci na wyglad ,szczegolnie twarzy, ja mimo ze jestem wysoki, ladnie zbudowany, mily,inteligentny,bogaty(nie chwale sie tym w zaden sposob tylko wam pisze jaka jest moja sytuacja) ,to mam brzydka twarz co odstrasza niesety wszyskie kobiety, startowalem do ok 200 kobiet w ciagu ostatnich lat, do 150 w necie na czacie i gg i do 50 w realu, i od kazdej dostalem kosza, od tych w necie po wyslaniu swojego foto ,to mnie odrazu blokowaly itp mimo ze wczesniej rozmawialo nam sie bardzo milo itp, a te w realu dziwnie na mnie patrzyly i mowily ze sa zajete ,nie maja czasu itp, hehe klamliwe kobiety,przyznajcie sie wreszcie ze wyglad jest dla was najwazniejszy u faceta, twarz szczegolnie ,chodzi mi o to ze kobiety klamia ze wyglad jest na 2 miejscu, ze najwazniejsze wnetrze jest,same sie oklamuja bo gdy przychodzi co do czego to postepuja odwrotnie,facet moze byc mily,inteligenty,bogaty, nawet dobrze zbudowany wysoki,ale gdy ma brzydka twarz to nie ma szans u 99% kobiet,one nawet nie chca z nim rozmawiac,nie patrza mi w oczy,traktuja z gory jak smiecia mimo ze moglbym je kupic!!!tak mam powod by nienawidzic kobiet, nawet sterydy mi nie pomogły nic,co robic?czy macie podobne doswiadczenia do moich? oto moje foto, prosze powiedziec co jest nie tak z moja twarza?szczerze!!!co byscie zmienily abym byl atrakcyjny? zdecydowalem sie juz na operacje ale co dokladnie zmienic i jak? http://img174.imageshack.us/my.php?image=hgi hpw1.png

Wiesz,no niestety kobiety patrzą na wygląd, ale mężczyźni tak samo postępują więc nie ma co mowic zle o kobietach :)

co za brednie, oczywiscie, ze wyglad JEST wazny. ale caly urok polega na tym, ze kazdej z nas podoba sie inny typ, dlatego kazdy potworek kogos znajdzie predzej czy pozniej. :classic_cool:

no generalnie zawsze liczy sie pierwsze wrazenie. i nie chodzi tu bynajmniej o baby tylko... na pierwszy rzut oka jest ok... co bym zmienila?? fryzurke!!! koniecznie.... dobry fryzjer, dobrze dobrana fryzura i sam zobaczysz ze morale ci urosnie. masz jeszcze jakies inne fotki? moze sie da cos doradzic :)

każda potwora znajdzie swego adoratora a każdy potwór znajdzie swój otwór :-D

Uwierz mi, że wcale nie jesteś brzydki, ani też szczególnie piękny, widziałam masę duuużo brzydszych od Ciebie facetów, a Ty jesteś przeciętny, jakich pełno na ulicach. I mówię to szczerze, a nie żeby Cię pocieszyć.

Przede wszystkim, jesteś zaniedbany. Twarz masz OK, trzeba zrzucić parę kg, fryzura, uśmiech i ubiór. To wcale nie takie trudne, a faceci się lenią, a potem narzekają, że żadna nie chce. Eksperymentuj trochę z wyglądem, a w końcu któraś zachce.:P

Gość gfhgfhfh
z twarzy wygladasz jeszcze ok!!! ale jak żarłeś sterydy to jesteś skreślony...