Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tani_romantiko

Denerwuje się przed pierwszym razem z nią... Chcę żeby było idealnie...

Polecane posty

Gość tani_romantiko

Ja mam 20 a ona 18 lat. Jesteśmy razem 2 lata. To będzie jej pierwszy raz. Chciałbym żeby był dla niej wyjątkowy. Jakieś rady?

Gość tani_romantiko
Bardzo ją kocham i chciałbym żeby było idealnie... wiem że to nie możliwe :/. W ten weekend jedziemy do mojego domku w góry. Byliśmy tam razem sam na sam wiele razy ale ostatnio jakoś tak doszliśmy do wniosku że możemy spróbować czegoś więcej. Na prawdę nie macie żadnych pomysłów żeby ten dzień jakoś udoskonalic?

no wiec obaj bez praktyki? bedzie ciezko!!!! i pewno nie bedzie ani wyjatkowo ani idealnie... ale pociesze cie... praktyka czyni mistrza!!! nie ma sie co zrazac na samym poczatku :)

Bądź bardzo czuły i troskliwy. Patrz jej w oczy i przede wszystkim nie nastawiaj się na jakieś nieziemskie uczucie (oczywiście samo zbliżenie z ukochaną pewnie będzie samo w sobie wspaniałe)ale mam tu na myśli, że zwykle pierwszy raz jest niezbyt udany i przyjemny. Może będzie ją bolało, zatroszcz się, by było jej wygodnie, może gdyby sprawiało jej to ból zaproponuj by podłożyła poduszkę pod pupę. Nie stresuj się jak będziesz miał trudności z włożeniem i nic na siłę. Po prostu zapewnij komfortowe warunki i zapewnij o swym uczuciu

Gość tani_romantiko
Ja już ten pierwszy raz mam za sobą. Chociaż przyznam że nie "ćwiczyłem" ponad 2 lata :D

Gość tani_romantiko
Tak jej wytarmosze pieroga że aż wióry polecą.

Gość tani_romantiko
Tzn ten pierwszy raz to było z fafikiem

Przede wszystkim powoli. Nie macie sie po co spieszyc. Macie cala noc i pewno jeszcze poranek. I pamietaj o jednym, jesli sie zawacha to nie naciskaj, bo ja stracisz. Znam to z autopsji. Potraktuj to jako dobra rade. :)

O zabezpieczeniu nie ma co nawijać bo wiadomo;) Mój pierwszy raz był akurat dość bolesny, mój chłopak bardzo się starał bym czuła się dobrze. Później non stop mnie całował i sprawiał, że czułam się wyjątkowo. Patrzył na mnie tak słodko ...dzięki temu wiedziałam, że to było wyjątkowe. Wciąż razem;)

Gość tani_romantiko
Ja mam 20 a on 48 lat. Jesteśmy razem 2 lata. To będzie jego pierwszy raz. Chciałbym żeby był dla niego wyjątkowy. Jakieś rady?

Bądź bardzo czuły i troskliwy. Patrz jej w oczy i przede wszystkim nie nastawiaj się na jakieś nieziemskie uczucie (oczywiście samo zbliżenie z ukochaną pewnie będzie samo w sobie wspaniałe)ale mam tu na myśli, że zwykle pierwszy raz jest niezbyt udany i przyjemny. Może będzie ją bolało, zatroszcz się, by było jej wygodnie, może gdyby sprawiało jej to ból zaproponuj by podłożyła poduszkę pod pupę. Nie stresuj się jak będziesz miał trudności z włożeniem i nic na siłę. Po prostu zapewnij komfortowe warunki i zapewnij o swym uczuciu

Gość tani_romantiko
Postaram się spełnić te wymagania :). Dzięki za rady