Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martini_86

Jutro ide do wróżki

Polecane posty

Gość gość
jest dobry wróż w Środzie Wkp ma na imię Filip dowiedziałam się o sobie i moich najbliższych dobrze czasem iść do mężczyzny jest inaczej ale też mi się podobało

Gość gość
rozmawiałam telefonicznie z wróżką Ewą i jest naprawdę świetna tarotewa@wp.pl

Gość gość
ja byłam u wrózki która mieszka na reymonta i powiedziała mi bardzo duzo jak byłam u niej 6 lat temu i wszystko sie sprawdziło i nie ma cennika nawet jak dasz jej 5 zl to i tak ci powrózy to jest starsza kobieta która ma 93 lata i wrózy z najzwyklejszych kart do gry jest swietna w tym co robi

Gość Allen1968
czy moze ktos zna pania ktora wróży z kart mieszka na Reymonta w opolu nie znam numeru domu

Gość Karolina Zd
osobiście byłam raz w Kato, niestety nie mam już czasu jak kiedyś i pozostaje mi korzystać online, z wróżek moim zdaniem dobra jest Vitalissa, biorę pod uwagę trafność teraźniejszości bo przyszłość nigdy nie jest przesądzona, ale i tak przyszłość trafiła co do joty.

Gość gość
Powiem tak, wrozka wrozce nierowna.Korzystalam z wielu.Ale to jest najlepsza. Nie naciaga, cennik dostosowala do klientow, i naprawde pomaga. A to najwazniejsze. Polecam. www.wrozkabeatris.pl

Gość Julka

Ja mogę polecić jedną Panią, ale ona jest z Tychów. Ona wróżyła też przez telefon Miała darmowe rozmowy i oddzwaniała.

Bardzo pomogła mnie i mojej mamie. Mojej sąsiadce też wróżyła i chyba nawet parę razy. 516 369 789 to jest jej numer, mam nadzieję, że jest jeszczeaktualny.