Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La tragediiiiaaaa

Kurvva zakochalam sie w zajetym,co robic????????????????????

Polecane posty

Gość La tragediiiiaaaa

Gość hm hm hm hm
podobnie jak ja ale na moje szczescie rozstal sie z dziewczyna niedawno! ale i tak nie jestem pewna czy cos z tego bedzie

Gość La tragediiiiaaaa
hm-czego niewiesz czy bedzie cos z tego? Masz z nim jakis kontakt?

Gość La tragediiiiaaaa
kant dupy-masz recepte????;-)

Gość lirenecoverage
Ja jestem zabojczo zakochana w pewnym wspaniałym chłopaku. Mój ideał, jest cudowny. Dopadło mnie gdy go zobaczyłam pierwszy raz, potem spotkałam go jeszcze 2 razy w życiu, za to przegadaliśmy kilka nocy i dni na gg, dokładnie 30 sms.. Nie moge o nim zapomniec, nie wiem kiedy go zobacze nastepny raz bo studiuje w innym miescie... Ma dziewczyne od prawie 3 lat. On sie nigdy nie dowie jak bardzo go kocham, a ja ktoregos samotnego wieczoru zwariuje do reszty myslac o nim.

Gość hm hm hm hm
mialam szczescie ze jemu sie nie ukladalo z nia ostatnimi czasy , chociaz juz zwatpilam i wycofalam sie a pozniej sie spotkalismy na piwo i on mowi ze z nia juz nie jest ogarnela mnie straszna radosc ! narazie jest przyjacielsko bardziej moze jak o niej zapomni to cos z tego bedzie... Tak sie smieje ze oddzialowywuje na niego moja podswiadomoscia bo wszystko o czym myslalam z nim wydarzylo sie tak jak to ze im sie nie uklada to pewnie niedlugo nie beda ze soba! i sie tak stalo ! ale sie nie poniecam bo on ja kocha i pewnie jescze wroca do siebie chociaz mowi ze nie ! ;p moze tez ci sie poszczesci:D ale jak narazie mi wystarczy to ze znim w ogole przebywam ajjjjjj