Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Ide w niedziele na slub, sek w tym, ze osoby, ktora slabo znam, slub jest w klimacie ludowym. Nie mam pojecia, co dac na prezent, bo zostalo malo czasu (dopiero zostalam zaproszona, zawila historia). To sam slub bez wesela, kasa odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megaan 1 Napisano Sierpień 18, 2010 może dwie filiżanki - takie eleganckie, ładnie zapakowane ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Dziekuje, ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Hah, nawet dobre, tylko gdzie taka kupic? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Może ludowo przybrany kwiat, np. storczyk, w ludowej doniczce? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Wolalabym nie dawac kwiatow, bo wiem co sie dzieje z takowymi po slubie, a storczyk zwlaszcza wymaga pielegnacji. Aha, to nie musi byc baaardzo tani prezent :) Ja myslalam do tej pory o tym, zeby kupic wiklinowy kosz, do srodka jakis dobry miodek, np. gryczany albo wrzosowy, moze do tego piwka niepasteryzowane i kilka paczek ziol w lnianych woreczkach? Niewiele wiem o parze, ale chcialabym, zeby sie przydalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Idąc tropem Chama, dobrym pomysłem byłaby też tradycyjna makutra Czasem można na rynku trafić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Aha, i jeszcze kilka paczek dobrych herbatek. Albo moze jakies kubki (kolo Okraglaka jest sklep z ceramika boleslawiecka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 18, 2010 Kurcze, ale nie mam czasu na polowanie na rynku: pracuje :( Gdybym miala czas, kupilabym moze jakis kilimek na Allegro, albo drewniane / gliniane naczynia, a tak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewe from eweland Napisano Sierpień 19, 2010 Gdzie kupić? Takie rzeczy to w Cepelii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach