Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leon z celi nr 2

O co tu kurva chodzi?????

Polecane posty

O co tu kurva chodzi???? Jestem tu nowy i jak tak was czytam to bania mnie je.bie bo w głowie sie nie miesci jakie macie problemy! Ja od lat mam ten sam problem ze poje.bało mi sie od wydarzen i od dat niech mi w koncu ktos odpowie kto zwariowal? ja czy swiat? pozdrowionka pełna pizda :classic_cool:

co do emotow to jak je juz robilem to ty na ksiedza wolalas batman a na gówno papu jak nie jestes do mnie pewien to i tak git bo ja tez nie jestem bążur jutro na spacerniaku pozdrowionka kurva

Gość iiiiiy
jak ty jestes tu nowy to ja jestem zakonnicą na jednorożcu:O nawet wiesz ,ze tu cenzura gwiazdkuje koorwy wiec napisales z kropka.trzeba czasu na kafe na takie mądrosci. 🖐️

Gość bążur od kiedy Ty
w celi nr 3 ? przenieśli Cię? :o

Gość leon spermowcu
a frele, alogie, cassablanke i polokurewke juz poznales ? pewnie lubisz takie wyuzdane suki??

Gość aaaa aaa
komplement od dnia, mam nadzieję Ur się dobrze tam, i będzie jak mój własny wprowadzić do ciebie, mam na imię szczęścia nigdy nie było jednego małżeństwa, ponieważ jest to dla mnie przyjemność pisać do was po obejrzeniu w swoim profilu , które naprawdę interesują mnie posiadające w komunikacji / przyjaźń, jeśli masz chęć ze mną, abyśmy mogli poznać się lepiej ścinanie naszych uczuć i zobaczyć, co się w future.i będzie bardzo szczęśliwy jeśli możesz napisać mi za komunikację Najprostszy i powiedzieć więcej o mnie i wysłać Ci moje zdjęcie, i będzie czekać, aby usłyszeć od ciebie dzięki i miłego dnia, twój .happiness.