Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.dreams.

Ładna jestem?

Polecane posty

Dałam taki temat bo na inny byście nie weszli:p A teraz powiedzcie co byście zrobili na moim miejscu,dobrze robię? Poznałam go jakieś 0,5 roku temu.Na początku nie przepadałam za nim,myślałam że to jakiś kolejny kretyn,ale po jakichś 3 tygodniach,zmieniłam co do niego zdanie,polubiłam go.Coraz częściej ze sobą pisaliśmy,a potem się w nim zakochałam.On też pisał mi takie rzeczy że można było przypuszczać ze nie jestem mu obojętna,potem zaczął opisywać swoje fantazje erotyczne ze mną,bardzo często ciągło się to przez całą rozmowę.Często się spotykaliśmy.Potem dowiedziałam się że nie tylko do mnie tak pisze Co chwile pytał się różnych dziewczyn czy ma u nich jakieś szanse,nie tylko mnie Zaczęły się ciągłe kłótnie które zawsze ja prowokowałam,chciałam żeby mi to wyjaśnił,on mówił że nic takiego nie robi Postanowiłam się odciąć od tego wszystkiego mimo że nadal byłam w nim tak głupio zakochana Do tej pory do niego nie pisze,nie oddzywam się do niego,wiem że dobrze robię bo to zwykły sk**wysyn,ale jest mi trochę ciężko,zwłaszcza że on pisze do mnie,np.czy jestem na niego zła... wiem,jestem idiotką

Gość PIERDOL SIĘ TONIE NASZ PROBLEM

Gość kiep, pieczara
złe posuniecie bo weszli tu ludzie spragnieni foty. nie bedzie im sie chcialo czytac,

Gość pierwszy wolny
trzeba było się z nim przespać, bo ile można czytać fantazje erotyczne na własny temat (i co to za przyjemność)

Mintaja i Under Twenty-dzięki:* ❤️ Wiem,dałam sobie z nim spokój i nie chce tego rozpoczynać znowu,ale czemu ja muszę trafiać cały czas na takich świrów:o kiep,pieczara-może i złe ale przynajmniej ktoś przeczytał,jakbym dała temat np.co mam zrobić założę się że czekałabym do usranej śmierci a odzewu zero:) A! i nie dam foty:)

Gość pierwszy wolny
Mogę Ci nabłyszczyć karoserię :classic_cool:

Wiem cholera...dobrze że zorientowałam się dosyć szybko,przynajmniej nie zaszło to za daleko...A on jeszcze udaje że nic się nie stało i że on takie niewiniątko kurwa:o Jak ja nienawidzę facetów:o

Jak tylko go spotkam i będzie znowu chciał żeby coś tam coś tam to go chyba walne w tą głupią morde:o Ale już nic mu nie będę mówić,nasłuchał się już wystarczająco dużo rzeczy ode mnie na swój temat i chyba niekoniecznie dobrych:o Nie mam już siły gadać do tego pacana

Tak jedyne wyjście z tej sytauacji, to zapomnienie o nim... nie warto wiązać sie z takim typem bo tylko może zniszczyć życie i zmarnować. natrafisz na takiego mężczyznę, który będzie miał tylko Ciebie w głowie i bedziesz szczesliwa. Ja mam nadzieje, że tez...

Mam nadzieje że o nim zapomnę szybko.W sumie to już powoli staje się mi obojętny,nie ciesze się że zakończyłam to,ale też nie rozpaczam.Kurde,tylko co będzie za kilka tygodni kiedy będę zmuszona znowu go spotykać i to bardzo często,codziennie prawie:o Mam nadzieje że nie złamię się i nie zacznę tego od początku:o